Godmorgon!
Måndag och ny vecka, denna veckan är ganska fullspäckad för min del... Precis som förra.
Jag är iaf uppe och ska åka iväg snart med Goodie till tandläkaren/veterinären, tror nog allt att det kommer vara lite vassa kanter faktiskt. Får man säga att man hoppas det? Låter elakt, men det gör jag... Så man kan väl säga att efter idag är Goodie nyservad och klar inför träning och faktiskt lite tävlingar som finns med i en liten planering ;)
 
Igår var jag och grejade nästan hela dagen, somnade som en sten på soffan när jag kom hem och den timmen jag sover där är faktiskt bättre än den stunden jag får på nätterna. Förmodligen är jag så trött då att jag faktiskt kanske får lite djupsömn och det är därför jag känner mig mer "utvilad" efter en powernap, det är märkligt hur kroppen fungerar alltså..
 
Men hästarna var fina, Sheeba är fortfarande "kär och galen" och vi har lite svårt med att få henne fokusera och hålla huvudet kallt just nu... Vet inte om det är att hon börjat få mer ork och kondis kanske. Men vi jobbar på!
Hon fick ett välförtjänt bad efter passet igår, får se vad hon gjort åt det idag. Misstänker att hon letat upp den dammigaste delen i hagen och gottat in sig i ;)
Men jag unnar henne faktiskt det, hon var åtminstone ren och fin en stund!
 
Goodie fick ett pass på töm igår och jag tyckte ändå mig se en viss förbättring även här, men jag funderar på om jag ändå kanske ska prova med en annan sadel igen... Misstänker att den gamla faktiskt kan ligga bra nu igen då han inte är i samma form som när vi bytte till den nya, så typiskt!
 
Red ju också en till häst, en hopphäst som jag hjälpt till lite med och vi gjorde iaf bästa passet hittills ihop.. Han gjorde faktiskt min dag, då han varit väldigt svår. Men nu känns det faktiskt som han är på rätt väg ändå!
 
Förövrigt så slog jag i mitt skadade ben i bildörren igår och det kan ju ibland "bete" sig lite konstigt och även om det inte gjorde sådär superont just då så har jag världens bula och det var riktigt blått igårkväll. Åkte till stallet senare på kvällen och hämtade hem Pharmalighten som låg inlåst i mitt skåp och passade på att behandla både mig och Goodie, och idag har det faktiskt lagt sig! Igår såg det ut som jag var påväg att få en extra knäskål precis under min nuvarande knäskål ;P
 
Nej, nu måste jag skynda mig så hörs vi lite senare!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >