Godmorgon tisdag!
Åh vad jag är trött... men jag måste verkligen gå upp! Jag kommer dessutom inte vara hemma fören runt 9 ikväll om jag nu känner att jag behöver lite extra motivation sådär ;)
För blir det Sheeba och Fonzie, sedan Goodie och så fortsätter dagen med resten av allt som jag lyckats boka in på samma dag. Men jag ska nog få det att gå ihop!
 
Igår var faktiskt Sheeba ganska lugn, jag hoppas det håller i sig idag också! 
 
Goodie fick inget speciellt schema med igångsättning eller sådär så han ska joggas idag, hoppas såklart att det är stor skillnad på honom idag!
 
Från hästar till något helt annat, jag tycker det kan vara lite kul att fiska ibland. Jag gillar dock mestadels att meta faktiskt och dessutom metar jag med majs, då jag inte gillar att trä på mask och jag vill varken ta av fisken från kroken eller döda dom efteråt så jag kan knappast kalla mig för någon som gillar att fiska egentligen... ;) Men vilket fall så får jag ju bara massa mört på majs, vilket egentligen inte gör mig någonting alls. Men igår var jag iväg med Johan och fiskade på kvällen och det var liksom bara en lugn kväll, vi grillade och skrattade åt att fiskarna redan gått och lagt sig. Jag stod från land och meta i vassen, vad kan man få där liksom?
Ett par sekunder efter att jag satt på ny majs som jag muttrat lite över att mörtarna ätit upp för mig, igen, så bokstavligen dök mitt flöte och min lilla krok på 1 cm... Jag ropade på Johan i sådär lite halvt panik och insåg ganska snart att detdär var ingen mört jag hade fått på kroken, nej på mitt rosa lilla metspö fick jag bokstavligen släpa upp en gädda på kanske 2 kg! Den stora gäddan ska inte ens kunna kroka på min lilla krok och ännu mindre ska den vilja äta majs?! Lucky blev glad dock för det var en livlig rackare som efter en stund fick simma ut i det fria igen... Förhoppningsvis lärde han sig att antingen sluta vara nyfiken, eller försöka stå emot den enorma hungern till nästa gång. Jag är mest nöjd över att Johan talat om för mig att jag aldrig kommer få något kul med dendär majsen ändå, men vem fick mest och störst fisk igår igen då? ;)
 
Men nu ska jag försöka skynda mig lite! Vi hörs senare!
 
 Ylva

Oerhört rofyllt att meta. Jag gillar också att fiska men har tyvärr en maskfobi så jag måste ha någon med mig om jag ska meta, annars får jag kasta.

Svar: Då är majs att rekommendera, abborrarna är litemer svårcharmade men mört får man mycket ;D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >