Godnatt!
Nu ska jag äntligen få krypa ner i sängen, haft en lång dag alltså... Men hästarna har iaf skött sig toppen! Sheeba var litemer "vanlig" idag igen så misstänker att hon helt enkelt reagerat lite annorlunda pga brunsten. För nu är hon inte alls lika intresserad av sin nya pojkvän längre, och han förstår såklart ingenting ;) stackarn! Hon fick börja med att springa av sig i ridhuset, jag har faktiskt aldrig släppt henne så då jag trott hon skulle bli busig och att jag tycker det är lite onödigt. Men gjorde det i hopp om att hon kunde göra av med det värsta på större ytor liksom... Men Sheeba sprang ju runt mig och lyssnade fortfarande på om jag bad henne trava eller galoppera så det var minst sagt väldigt odramatiskt! Men vilken skillnad det är att se henne röra sig fritt och under ryttare eller när jag tömkör/tömlongerar... Ser ut som två olika hästar! Kanske var för att hon tyckte detta kändes måttligt roande och att jobba riktigt är mer värt hennes ansträngning? ;) Hon var iaf jättesöt när hon travade runt där och lyssnade på allt jag bad om, även fast hon var lös. Med tanke på hur lugn och fin hon ändå var idag så blir det att hoppa upp direkt, utan att släppa henne innan eller longera hoppas jag! :)
 
Goodie kändes väldigt fin idag, nu kan vi börja träna lite igen känns det som! Han var också nöjd och extra glad när han fick jobba med ett par serier i slutet, det var riktigt kul faktiskt för dom kändes fina. Känner mig mer trygg i dom sedan han sattes igång igen, kanske tillochmed Goodie mått bra av lite vila?!
 
Annars har allt det andra jag bokat in idag också flutit på bra, lång men intressant och rolig dag helt klart!
När jag var klar med allt i ridhuset idag så gick jag in och hade myskväll med Goodie, inte en människa på hela anläggningen och jag borstade lite och satte på nattlindor, Pharmalightade osv. Vi var ganska nöjda båda två med det :)
 
Men nu är det verkligen dags att sova, eller försöka iaf :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >