Påtal om flugtäcken....
Jag skrev ju och frågade er om tips på flugtäcken, tror dock inte jag fick något svar på om någon tyckte om de zebramönstrade?!
 
Men nu har jag hittat något ännu häftigare ju! ;)
Jag är helt säker på att Goodie hade trivts som giraff faktiskt! Det känns mer han...
Frågan är vad flygfäna hade tyckt?
 Cornelia

Har ingen erfarenhet av Zebratäckena mer än att de känns så hårda och oföljsamma i materialet? Girafftäcket har jag aldrig sett innan men gud så häftigt!


Cissi

Forskare har ju kommit fram till att zebrorna har sina ränder för att undvika alla äckliga insekter, och det ska tydligen fungera om man sätter på ett sånt täcke på hästen (har dock inte testat själv så kan inte uttala mig om ifall det fungerar eller inte), vet inte om giraffmönstret har nån liknande funktion eller om det bara är en rolig grej :) I like it anyhow!


Anonym

Jag tycker zebratäcket funkar jättebra! Gillar också horsewares flugtäcke, det sitter väldigt bra på :)


Sara

Läser till veterinär och har just avslutat kursen i parasitologi. Många parasiter som har häst som värddjur dras till svart och mörkt. De dras däremot inte till vitt, eftersom innan människan började avla på vita hästar var de mkt ovanliga pga ca 80% av alla vita/gråa hästar får hudcancer så när parasiterna evolverades specialiserade de sig på att känna igen mörka färger ☺️ lite kul info bara, men ljusa flugtäcken bör vara att föredra ☺️

Svar: Åh, jättekul info! Tack, det ska jag definitivt tänka på då! :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >