Svar på fråga
Jag är verkligen nyfiken på maskinen! Jag har själv ont i nacken pga en skada och är lite sugen på en sån maskin, kan du inte skriva stt inlägg om hur du upplever den när du använder den på dig själv? Kram
 
Jo, självklart! Jag har faktiskt skrivit lite om den innan också :)
Men jag använder mig mestadels av Warp 10 men har också en Photizio som jag är väldigt nöjd med.
Det som är bra med Warpen är ju att den ska kunna gå längre in, vilket behövs om man ska rå sig på mina skadade leder och så ;)
Men för mer ytliga saker som inflammation i musklerna så använder jag även den andra, även på sår och sådant. Svårt att säga om jag upplever någon skillnad på dom just när man använder dom faktiskt..
När jag behandlar mig själv så gör jag oftast det en längre stund, beroende lite på vad jag behandlar. Mitt knä tycks gilla när det är längre stunder iaf men det är ju också en ganska komplext skada, när jag behandlar muskulaturen kring knät eller foten vid tillfällen då jag misstänker inflammation så behandlar jag inte lika länge. Det beror lite på vad det är för typ av skada helt enkelt och även om det är något akut eller så...
 
Jag upplever aldrig något obehag när jag behandlar, ibland kan det pirra lite och börja rycka i muskulaturen men det gör absolut aldrig ont eller något sådant!
Ibland kan jag också uppleva det som att det blir nästan lite "varmt" kring området jag behandlar, svårt att förklara men jag älskar ju att bada väldigt varmt för min knäleds skull, och känslan när jag badar är lite liknande när jag använder Warpen - som att den får igång cirkulationen vilket är guld värt för mig!
 
Det finns massvis att lära om dessa maskiner och jag är långt ifrån en expert. Men när jag undrar något så brukar jag höra av mig till Pharmalight för att få tips av dom, de har hjälpt mig varje gång - toppen!
 
Det är många människor som undrar och frågar mig vad man kan använda denna typ av ljusbehandling mot/till... och jag är som sagt igen expert, men jag använder dem faktiskt på det mesta! Har tillochmed sett att det faktiskt finns en del allvarliga sjukdomar som de kan lindra... Det är ganska galet!
Men det som är positivt är att det inte egentligen går att behandla för mycket så jag tänker mig att man kan prova sig fram som man vill litegrann, det är lättast tycker jag. Eller om man vill ha den till något specifikt så tycker jag att man ska ringa direkt till Pharmalight faktiskt, både Kicki och Marcus är toppen trevliga och har hjälpt mig när jag kommit med konstiga frågor och funderingar ;)
Kan tillägga att ALLA som kommit till mig och berättat att de är intresserade av en maskin och vill prova, har fått låna min ett tag och sedan köpt en egen! Det är häftigt tycker jag och alla använder den till olika saker och ofta både på sig själv och sina djur :)
 Anonym

Tack snälla för svaret och tipsen 💕

Svar: Tack själv :D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >