Trött men glad ändå!
Åh jag skrev ett jättelångt inlägg om dagen till er på mobilen, vilket jag aldrig brukar gör annars eftersom det tar sådan tid... Mobilen dör och jag har "dataförbud" enligt mig själv på kvällarna eftersom alla säger att det förstör insomningen.
För min del är det dock tvärtom, men jag ska ge det ett par veckor till ändå tänkte jag bara för att! Jag vet att mobilen också ger ett visst ljus, men jag kom precis hem och ville så gärna dela med mig av min dag till er! Vi gör ett nytt försök imorgon :)

Ville ändå säga att hästarna varit duktiga. Sheeba är som en liten Ferrari med extra, extra turbo men det är ju lite häftigt att sitta på! Hon gör absolut inget dumt, men man behöver inte oroa sig för att gasen fungerar. Känns nästan som den hängt sig lite isåfall ;) Men det passar ju väldigt bra, för självklart behöver man rida sig ur det också och det kan ju bli lite jobbigt på ett sätt men jag behöver ju aldrig slita... Det är ju annat om man sitter på stora, tunga och lata hästar. Det passar inte mig lika bra som Sheeba gör, så jag är nöjd!

Goodie var såå mycket bättre idag! Eftersom jag inte ens hunnit hämta ut medicin idag för att jag haft så fullt upp så finns det bara egentligen en sak som kan gjort honom bättre - den lilla mirakelmaskinen ;) Jag kände redan när jag satt och skrittade att det var bättre faktiskt, jag kände mig mer "hemma" igen. Jag har ju hunnit behandla några gånger nu men det är ju ändå väldigt lite, men sedan körde jag lite med den precis innan ridpasset. Kanske var det detta som gjorde skillnad? Jag kan omöjligt säga att det är så men jag vart uppriktigt förvånad över hur mycket bättre det var idag och såklart otroligt mycket mer lättad!
Nu när jag fick tips om exakt vart och hur jag skulle behandla så underlättar det ju för mig att använda den på rätt sätt, även om det är så att både jag och veterinären prövat oss fram när det gäller detta med ljusbehandlingar.
Jag måste nog skicka ett mail till dom imorgon och tala om vilken skillnad det är på en dag, jag menar - igår galopperade han fortfarande som en lite "platt" och lång häst och dagen efter är han mycket bättre?!
Nae alltså det är så häftigt! 
Ska skriva mer om passen och så imorgon, nu ska jag lägga mig och vila.Anonym

Jag är verkligen nyfiken på maskinen! Jag har själv ont i nacken pga en skada och är lite sugen på en sån maskin, kan du inte skriva stt inlägg om hur du upplever den när du använder den på dig själv? Kram


Anonym

Tänkte bara nämna att nya varianten av iPhone har någon slags inställning som reducerar det blåa? ljuset som påverkar sömnen. Kanske kan va nått att aktivera? Vet inte om det finns på andra än iPhone också?


Cornelia

Jag har en samsung och där kan man inte reglera i telefonen men jag har laddat ner en app som reducerar det blåa ljuset på kvällarna eller när ma vill, den rekommenderar jag! Twilight heter den :)

Svar: Åh tack! Den ska jag ladda ner på en gång!! :D
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >