Godmorgon.
Eftersom jag inte kan sova så funderar jag på att gå upp och ta tag i stallsysslorna för idag... Jag har sovit riktigt dåligt ända sedan Fonzie trampade på min häl, vilket förmodligen är ett skadat ledband. Detta var på min fd friska fot och det har gjort att jag gått omkring och haltat och belastat väldigt dumt på mitt skadade ben. Alla som lever med värk vet att en sådan sak kan vara en enorm triggergrej och kommer man väl in i den onda cirkeln igen så är den väldigt svår att bryta - så även nu...
 
Men idag då så ska jag jobba ett par timmar, hinna rida mina två, ta hand om dom alla 3 med allt vad det innebär, rida två extra och dessutom är det 4 träningar ikväll... Jösses... Skulle dessutom behöva ta tag i att röjja bland mina saker då jag faktiskt inte riktigt hunnit med att städa iordning riktigt sedan förra helgen! Ja just det, Emelie kommer ut och masserar igenom Goodie och Fonzie också föresten, då tänkte jag passa på att ta lite lunch - haha.
Påtal om Goodie så tömlongerade jag honom igår och han visar ganska tydligt nu att han är färdig med sin vila... En gång så snubblade han till och flög rätt upp i luften, högt!! Påvägen ner blev det någon form av skruv med bakutspark och sedan landade han i lugn galopp, jaha men okej? Men detdär hände ett par gånger och en gång drog han iväg efter bussprånget och jag stod väl som om jag åkte vattenskidor efter honom och höll krampaktigt kvar i linorna, men han lugnade sig ändå efter varje bus så?!
 
Nej men om jag skulle ta och åka till stallet, enda nackdelen att åka nu är att larmet fortfarande är igång och det hade varit tråkigt att få besök av securitas idag känner jag... Får väl vänta en stund och äta en lite längre frukost eller något! ;)
 JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se

Åh jag lider med dig, förstår verkligen... Men låter som du har en rolig måndag framför dig i alla fall :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >