Onsdag.
Godmorgon.
Jag sover fortfarande inte alls bra igen, men men det är inte mycket att göra utan jag vet att jag bara måste vänta ut det hela. Det är änå ganska okej faktiskt! Däremot stupar jag i sängen på kvällarna och ibland somnar jag någon timme så i min hjärna försöker jag intala mig själv att det kanske är kroppen som försöker vänja sig vid att få normala sovtider... kanske? Man måste leva på hoppet ;)
 
Jag hade en lång dag igår igen och hann faktiskt inte med att göra något extra än det som jag verkligen behövde göra... Lektionerna tar alltid så mycket längre tid än vad man tror, med planering osv. Dessutom hade vi hoppning också. På all detta var den sista lektionen en dubbellektion som faktiskt blev väldigt lyckad måste jag säga, det var roligt. Men jag var hemma runt 10 tiden... och detta är ju inte direkt helt ovanligt att jag kommer hem såhär sent och åker tidigt så jag behöver nog se över detta lite! Mocka snabbare? Putsa mindre? haha nej, men det är ganska lugnt för jag kan inte komma på något jag heller gör än detta! Ha träningar och rida på heltid då kanske möööjligtvis ;)
 
Fonzie fick gå ut och gå två gånger igår i ridhuset ihop med Goodie... då sköter han sig som bäst. Eller han brukar sköta sig bra ändå, men just nu är han lite tittig på saker och ting runt omkring så då är Goodie toppen att ha med som lite stöd till den lilla busungen. Han verkade både piggare och bättre redan på kvällspromenaden igår faktiskt!
 
Goodie joggades uppsuttet för första gången sedan tävlingen faktiskt och han var mjuk och fin men lite sådär... bekväm... Ber jag han ta i mer och jobba så springer han ifrån mig eller kryper upp med nacken, men sådär blir han jämt när han vilat ett tag. Iaf någon dag eller två och sedan släpper det så jag är inte så orolig faktiskt :)
 
Sheeba trodde jag skulle vara lite trött och sådär extra medgörlig så vi kunde träna program, men hon har varit i en lite svår period nu ett tag med väldigt mycket energi som vi har lite olika åsikter om hur man ska använda den... Jag satt länge och red öppnor i avspänd skritt och trav i låg form med korta steg. Hon fick böja sig genom kroppen och använda sina bakben till att jobba igenom kroppen istället för att bara spjäna emot, och det tog tid, men efter att vi gjort samma sak ett tag så blev hon sådär fantastisk som bara hon kan bli... Sedan kom vi till galoppen... där är hon svår! Men det sätter min riding på prov och jag börjar hitta lite olika alternativ som kan få henne att börja jobba rätt. Hon är rolig när släpper mig inpå sig och låter mig jobba henne som jag vill, för då har hon så lätt för sig och är så otroligt fin! I vanlig ordning slutade vi med dendär lätta, härliga känslan och med massa beröm och jag tror ändå hon var lika nöjd som jag :)
 
Men nu måste jag röra på mig. Kram
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >