SÅÅÅ NÄRA!
Alltså jag är såå lycklig! Lite chockad också faktiskt... Med tanke på allt om varit runt mig det senaste, mina enorma nerver innan start och dessutom kaos strax innan start så går vi in och rider en debut i Inter II på 61,7%!!! Alltså sååå nära ett Grand prix kval!! En domare hade oss dessutom på över 64%... Jag grät när jag hörde poängen, mest för att jag själv inte tycker vi kanske är så duktiga som alla dessa fina ekipage på den tävlingsbanan. Eller Goodie är ju för mig fantastisk men ja... det är så stort på något sätt bara.
Dessutom hade vi en mängd riktigt stora missar och jag var väldigt besviken på mig själv när vi red ut, lika glad som alltid på min häst som ställer upp i alla lägen men jag hade lite väl mycket nerver som satte stopp för mig.
Ska berätta mer imorgon, men jag har precis kommit hem och måste bara krypa ner i sängen och smälta hela denna veckan nu känner jag, men alltså tack Goodie för att du fick denna veckan att trotsallt kännas helt fantastisk! Det finns nästan inte ord för den kärlek jag har till den hästen, det går liksom inte att beskriva... men varje stund med honom känns helt fantastisk!
"Mjuk ridning" är den absolut finaste kommentaren man kan få som dressyrryttare anser jag, och den stod med i dagens protokoll, det ska jag ta med mig överallt! Så glad för den kommentaren i denna klass...
 
Extra tack till fantastiska Sofia som alltid är en bra vän och hästskötare, jag känner lyckan från henne när det går bra för mig och det betyder så mycket! Och min fina pappa som över dagen åkte ner och hejjade på oss också såklart <3
Åh vilken lycka alltså....
 Charlotte

http://csdressage.blogg.se

Stort grattis Jenny! Tycker både du och Goodie förtjänar detta! Av det jag sett på film så tycker jag att du gör så mycket rätt i din ridning och även om du sa att du missade mycket så kan jag tänka mig att domarna såg det där braiga ändå:)


Jenny

Men åh... Bästa bästa ni! Det är ju så fantastiskt att man blir ju tårögd! Det är ju inte länge sen han var skadad så att du inte alls visste om han skulle komma tillbaka helt ens... och du som haft bruten handled, och du presterar detta nu med din skadade fot!!! Man blir ju så lycklig för er skull!
Jag vet ingen som tar bättre hand om sina hästar och tränar med sån eftertanke än dig, och jag blir så lycklig att det gick så bra igår! Du förtjänar verkligen framgång och medgång!!
Jag hoppas du själv får känna hur fantastisk duktig du är, för det är det vi andra ser:)
Så otroligt roligt! Och du, ni är ju ett av alla de där jättefina ekipagen och var med all säkerhet precis lika fina!
Kram!


Carina

Velfortjent! Stort stort grattis!!!


Manda Stillnert

http://www.mandastillnert.blogg.se

Grattis till så fina poäng i debuten :D De är ni verkligen värda! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >