Tisdag.
Godmorgon!
Idag är det dags för mig att ta igen lite sömn för jag är helt slut! Egentligen behöver jag gå upp i tid och ta tag i allt som står redo i stallet att packas upp... men jag får göra det efter jobbet sedan, idag ska jag vara lat! ;)
 
Men efter min lugna förmiddag idag är det dags att ta tag i denna veckan. Om två veckor hoppas jag att kunna debutera Sheeba i LA, dock behöver vi få ordning på ryggningarna för hon vill verkligen inte förstå varför jag ska vara så dum och tvinga henne till att gå bakåt när man kan springa fort frammåt?! Förstår henne, jag är inte jätteförtjust i att träna ryggning faktiskt... Mest för att det lätt ger hästarna lite fel grundtänk och det gäller att de har en väldigt ärlig framåtbjudning i ryggningen och att då ryggningen i sig inte förstör hur hästen tänker frammåt. Men jag ska försöka ta lite extra hjälp med ryggningarna nu framöver så vi får tränat dom bra från grunden :)
Annars har hn varit fin det senaste, väldigt pigg men det börjar vi vänja oss vid båda två! Hon och hennes hagkompis är ändå ganska effektiva ute i hagen om dagarna om man säger så och busar faktiskt omrking en hel del. Dom är otroligt söta ihop faktiskt!
Goodie ska få en liten lugnare vecka tänkte jag då han tränat ganska mycket samling de senaste två veckorna, han kändes också lite trött nu efter helgen tyckte jag igår så han förtjänar lite återhämtning.
Fonzie ska jag ta tag i och sätta igång lite smått igen, jag har inte suttit på honom på över en månad så det börjar väl bli dags igen och påminna honom om vad det handlar om :)
Vila några timmar nu så hörs vi senare!
 JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se

Är nog ingen risk att nån tycker du är lat ;) Sova behöver vi alla, sen att vissa får göra det på lite knepiga tider är väl en annan femma, haha. :) Grattis till er fina debut i helgen! Så duktiga :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >