Tisdag.
Jösses vad trött jag är, men jag tänker bita ihop... Lever fortfarande på hoppet om ett normalt liv med normal sovlängd om nätterna så ;) Det enda som faktiskt kan motivera mig liiiite till att gå upp just nu, trots att precis alla delar i hela min kropp skriker nej, är hästarna... Älskar att vara i stallet på morgonen!
 
Goodie, Sheeba och en stor hopphäst ska jag rida idag. Faktiskt den lugnaste dagen på länge då ju ;) Men sedan har jag mina lektioner ikväll, varav den sista är dubbellektion så det blir sent för min del...
Det är extremt långa dagar för mig, men jag verkligen älskar detta! Hade kunnat rida 7 hästar till varje dag så hade jag varit ännu lyckligare!
 
Fonzie kommer få stå inne ett tag framöver tyvärr, har tyckt att han varit väl ömfotad ett tag och det är inte konstigt med tanke på hur han rör sig hela dagarna och då sliter ner sina små hovar. Nu ska hans sulor få vila upp sig några dagar (eller så hoppas vi på massa snö som täcker vårat ojämna, vassa, frusna underlag) och vara i boxen och på sin höjd gå ut på gummimattorna i stallgångarna och in i ridhuset... Tråkigt för honom, men har man ajaj så får man vara lite rädd om sig!
En styck söt Fonzie ♡Ellen - tävlingsryttare

http://ellenshorselife.blogg.se/

Ja han är verkligen så himla söt Fonzie. *hjärtögon* DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >