Bilder på Fonzie
Jag vet iaf en som är helt förälskad i denna häst... får nypa mig själv i armen för att förstå att han är min!
Ser sådär lagom busig ut ;)
Har börjat använda lite löst spända inspänningar på honom för att lära honom vart det bekväma läget är, vilket han tagit jättebra! Oftast tycker jag det är lättast att göra det direkt då de fortfarande har så lätt för sig och detta gör helt enkelt att framtidens utbildning blir lättare och smidigare för oss båda :)
Fint schabrak och fina lindor från Equestrian Stockholm, vi vill självklart vara med och stödja Rosa bandet <3
 Filippa

Alltså så fantastiskt fin!


Caroline

Hur tänker du kring halsförlängare/gummisnodd som inspänning vid longering? Om man då jämför med de inspänningarna du har på bilden. Vore kul att höra hur du tänker kring detta :)
Min häst går med huvudet i himlen vid longering och trampar inte under sig ordentligt, svårt att få honom till jobb helt enkelt. Jag vill ju ha en snäll inspänning och enkel (för min egen del och okunskap kring detta) men samtidigt den som är bäst för hästen :)

Svar: Kommer ett svar på din fråga på söndag! :)
JennyM Dressyr


Cornelia

Han är bara så snygg!


Cornelia

Han är bara så snygg!

Svar: Tack snälla du!
JennyM Dressyr


Karin

Rör han sig lika fantastiskt som stillbilderna indikerar så är du bara att gratulera till att ha fått en mer än lovande samarbetspartner. Jag gillar verkligen hur han ser ut att vinna mark med sin mekanik och hur lätt han verkar ha för att gå symmetriskt . Hoppas jag har rätt i min rörelseanalys. Då kommer du ha många roliga år framför dig. :-)

Gillar speciellt sjätte bilden. Mums!

Svar: Personligen tycker jag han är snäppet bättre än på bilderna, men jag upplever också precis det du beskriver även när man ser honom live... och dessutom är det med en sådan fantastisk mjukhet, vilket jag nästan tycker mest om :) Ja, jag är så lycklig över honom!
Tack för din kommentar! :)
JennyM Dressyr


Jenny

Åh, han ser jättefin ut! ☺ Jag har en fråga kring nosgrimma på unghästar? På unghästar är det väl vanligast att man har en remontnosgrimma, men du verkar ha valt en annan. Är mest nyfiken på varför? Och så är jag nyfiken på vad du använder för bett vid inridning? 😊

Svar: Tack snälla! :) Kommer ett svar på din fråga imorgon! :)
JennyM Dressyr


Hej! Hittade din blogg precis och den tänker jag följa- härligt inspirerande!
Kände att jag fastnade direkt för din Fina Fonzie, nördig som jag är kikade jag på hans stamtavla på blup,, och ser att han har Bernstain som morfar. Jag har en 3 åring som har B som farfar! Så jätte kul att följa er! Fina hästar du har! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >