Fredag.
Godmorgon på er!
 
Hoppas allt är bra med er?
Jag är så trött... Men jag tänker bita ihop. jag har planerat lite ledigt i eftermiddag och lite imorgon förmiddag så jag ska försöka hålla mig till detta nu och vila lite.
 
Jag fick in en tid att träna för Sylvia idag, snäll som hon är så ställer hon alltid upp även om jag kommer lite tätt inpå! Jag har pratat lite med henne hur jag vill lägga upp träningen nu det sista inför vinterträningen när tävlingarna slutar och jag tror vi tänker väldigt lika i våran plan där. Som jag har saknat en tränare att bolla dessa typer av idéer med, jag kan prata med henne om allt sådant och det är värt så mycket för mig!
 
Idag ska jag också på HLR utbildning, det är för mig första steget mot att utbilda mig nu - det ni! Dock kan inte jag bli ridlärare då jag inte får dispens för mitt knä, jag kommer aldrig någonsin kunna hoppa okända hästar på 1.10-1.20 nivå eftersom en vägran eller konstigt språng för mig kan innebära månader av värk och det har jag ju tillochmed fått offra för mina egna hästar så... Trots att jag egentligen tycker hoppning är riktigt kul på en lagom nivå! Men ett läkarintyg var tydligen inte nog för detta så vi får se, men jag ska iaf påbörja allt detta så jag är på rätt väg och kan ta de första delarna som tex hästskötarexamen. HLR och tappskokompetens är första delen :)
 
Men nu ska jag åka så hörs vi lite senare, kram!
 
 
 Cornelia

Men så märkligt regel? Eller på ett sätt förstår jag att man som ridlärare ska kunna båda grenarna men samtidigt... Måste allt vara så enkelspårigt? Du verkar ju vara den perfekta ridläraren! Lugn klok och positiv! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >