Gå ner i klasserna?
Jag har läst om lite diskussioner det senaste som handlar om att "gå ner i klasserna" med en häst som man tävlar av olika anledningar, och där diskuteras givetvis hejvilt om vad som gör det okej eller inte...?
Skador, ryttarbyte(?!), dåliga resultat osv är sådant som tas upp blandannat... Jag själv har ju backat något (väldigt lite i mitt egna tycke egentligen, men vad vet jag vad andra tycker..) pga skadan med Goodie, men vad tycker ni?
Vad är egentligen en giltlig förklaring till att man går ner? Är det bara nedklassning som är okej? För när man når en viss nivå så finns det ju egentligen inga regler längre på att man klassas upp, däremot kan ju faktiskt dina kval gå ur tiden och då måste man ju faktiskt kvala igen. Men vad tycker ni om ryttare som rider lägre klasser än vad som egentligen kanske anses vara lämpligt? och vem får avgöra det när det inte längre går att bli uppklassad?
 
 
 Cicci

Går man ned ett par klasser tycker inte jag det angår någon annan. Men är man stadig MvB och startat MVA ocg plötsligt ska rida en LB eller LA1 skulle jag väl undra... Handlar det om Int/Georg osv kan jag förstå mer, räcker att bytena börjar trassla eller så så kanske man blir så illa tvungen ;) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >