Måndag
Godmorgon på er!
 
Vilken helg jag fick till då... Inte riktigt så effektiv som jag önskat men nog så viktig för min del kände jag! Fått massa hjälp med mina hästar så mestadels fokuserat på att rida faktiskt. Har det ganska lyxigt! Hjälper dock till mycket på veckorna och det är helt klart värt det när man får en sådanhär helg :)
 
Goodie känns superfin nu tycker jag! Kan det vara vilan kanske som gjorde detta? Han känns inte lika trött i kroppen tycker jag nu... Har ändrat om fodret lite också, kanske kan det vara det?
 
I helgen var det ju liten tävling på klubben, men jag bestämde mig för att inte vara med med någon av dom utan vi passade på att träna på att rida innanför staketen bara. Det är guld för oss att stå på ridklubben såhär, det händer så mycket jämt och hästarna blir verkligen världsvana! För Sheeba och Fonzie är ju detta fantastiskt bra för framtiden :)
 
Sheeba gick på banan sent på lördagkvällen och gick faktiskt riktigt, riktigt bra! Funderar på att ge henne några lugna dagar nu i veckan då hon utvecklats mycket den senaste veckan bara tycker jag... Plus att hon gjort så himla mycket denna hösten med både tävlingar, bytt stall och tränat på en hel del. Jag har varit noga med att ge henne lugna perioder också men det har hänt otroligt mycket ändå med henne känner jag. Utvecklingsmässigt menar jag då :) I lördags red vi lite delar ur LA3 och snart så...
 
Idag ska jag börja med att jobba lite, rida och pyssla om mina och sedan blir det träningar. En bra måndag helt enkelt!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >