Nu är det dags!
I helgen bestämde jag mig för att rida båda klasserna på Goodie nästa helg, det blir alltså både MSVA och PSG för våran del! Det är PSG debut sedan våran lilla "comeback" faktiskt och bara tredje gången totalt vi startar denna klass... Men han känns verkligen toppenfin nu så kan jag bara lugna mig lite så tror jag faktiskt det ska kunna gå bra trotsallt!
 
Det bästa av allt är dock ändå att jag anmält Sheeba till en LA på hemmaplan i december, det ser jag verkligen fram emot! Hon ska då gå två klasser den dagen eftersom det ändå är här hemma och Goodie ska gå en klass han också. Lyxigt att gå de tio metrarna in i ridhuset för att komma till framridingen :)
Får se om vi kanske tar en start till med dom båda innan hemmatävlingen, men det tar vi som det kommer isåfall... Har iaf ett litet slutmål för detta året!
Dock är jag smått märklig med detta, men just nu längtar jag tills vinterträningen. Jag tycker om att lägga upp träningen på vintern, att verkligen backa tillbaka och jobba basic saker för att sedan kunna komma ut lite starkare till våren. Ska skriva mer om planerna för detta längre fram lovar jag, men alla tre har redan en plan i mitt huvud iaf! :)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >