Torsdag.
Godmorgon.
 
Vart ska jag börja? känner jag idag... Idag är jag trött, men jag ska intala mig själv att detta går även idag och så ska jag upp och åka till stallet snart.
 
Tänkte uppdatera er lite kring läget med hästarna bara, Goodie känns toppenfin just nu faktiskt. Denna veckan blir det tävling och nästa vecka är det Jenny Schreven träning igen - äntligen!!
 
Sheeba har tagit det lugnt några dagar, det har förhoppningsvis behövts för oss båda faktiskt då jag haft så mycket och hon verkligen talat om att hon behöver en lugnare period. Jag tänkte faktiskt ta det lite lugnt med henne fram tills träningen för att låta henne ladda upp lite inför både den och de sista tävlingarna för iår. Vilket fall så brukar dessa lugna perioder verkligen gynna henne så jag hoppas det är så nu också :)
 
Fonzie är jag lite sugen på att sitta upp på igen då han känns betydligt piggare igen, men får se om jag ändå ger honom veckan ut eller hur jag gör. Han växer så det knakar iaf och har aldrig sett honom så "fin" i kroppen som han är just nu. Men det krävs nästan eftersom han har en del att ta ikapp!
Jaja, sedan kommer jag fortsätta att beta av mina små listor dessutom, ska faktiskt packa irdning lite inför tävlingen också så jag kan ta det lite lugnt i helgen med... På Söndag ska jag eventuellt till Elmia dessutom, vill verkligen dit så jag hoppas det blir så! :)
 Anonym

Hej!
Kan man få komma och titta när Jenny kommer dit och ger lektioner. Jag har fått hem en fantastiskt fin donnerhall valack och letar efter en "då och då" tränare att lägga till. Hade gärna kommit ut och tittat en gång innan? Hälsningar, Anna P


Anonym

Hej!
Kan man få komma och titta när Jenny kommer dit och ger lektioner. Jag har fått hem en fantastiskt fin donnerhall valack och letar efter en "då och då" tränare att lägga till. Hade gärna kommit ut och tittat en gång innan? Hälsningar, Anna P DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >