Bra dag...
Jag ligger i sängen och är inte sådär jättepigg, det är något i min kropp som varit pågång ett par veckor tror jag och eftersom jag haft en ledig eller ska ha en ledig helg så är det säkert det som gör att jag känner av det mer nu...
Men jag måste bara gå in och skriva att mina hästar var suuuperfina idag! Joggade dom båda på töm istället och även hopphästen jag hjälpt till med en del det senaste, alla 3 skötte sig superbra och har tagit ett stort kliv framåt.. Sheeba var pigg som tusan men mycket jämnare i sidorna, tror hon var glad också för hon gjorde ett par riktiga glädjeskutt (aldrig sett henne göra det tidigare! Så sött!) Och jobbade på toppenfint. När jag såg henne idag så insåg jag att hon förmodligen fått denna låsning eller vad man nu ska kalla det redan i somras för hon rörde så mycket lugnare och inte alls så yvigt... Gissar att hon busat till det i hagen redan i somras och gjort något som orsakat lite obehag hos henne, ska bli kul att rida imorgon!
Goodie var också toppenfin, jobbade med sina aktiva bakben i lång och låg form. Jättenöjd! Han kändes väldigt liksidig och hade faktiskt ett bättre stöd i handen än vad jag brukar ha när jag tömkör.
Även hopphästen var som sagt duktig, jobbade på att gå fram i galoppen med långa, lugna språng i låg form och gjorde lite övergångar för att få honom upp och mer ihop. Detta jobbet svarade han superfint på utan att bli minsta stark eller spänd, vilket har varit hans problem från början men nu så. Så kul!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >