Fredag.
Godmorgon!
Jag var hemma en stund mitt på dagen igår då jag börjar känna mig dålig igen, eller det har liksom inte helt gått över... Men åkte tillslut och jobbade mina timmar trots allt så.
Tittade lite på Sheebas schema och insåg att hon inte vilat helt på alldeles fööör många dagar, så hon fick en extra lång dag i hagen med sin kompis istället... Vilket hon inte var helt nöjd med, men ändå ;)
Red dock både Goodie och den andra som jag skulle rida och Goodie gick sååå bra, han gav mig en sådan fantastisk känsla alltså! Det kan verkligen kännas så himla lätt med honom om man bara hittar rätt läge!
Den andra gick till en början och var lite väl spänd, men i slutet var jag väldigt nöjd! Ska rida alla 3 idag iaf och även pyssla om och förmodlingen longera en styck pigg 2,5 åring.. Haha, när han blir pigg och busig så blir dedär frambenen lite extra skojiga ;)
Får se hur långt jag hinner och orkar bara med tanke på hur jag känner mig och att jag både ska jobba och spendera halva dagen på utbildning/inspirationsträff i Värnesborg... Kan bli ganska fullt upp! Får se vad min kropp säger om några timmar.
Men vi hörs senare..
 camillajarnedal.blogg.se

http://camillajarnedal.blogg.se/

Määäh! Ska du till Vänersborg?! Då är du ju typ hemma hos mig :p DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >