Godmorgon.
Torsdag och idag har jag en lite fullspäckad dag framför mig igen, jag är smått förvirrad alltså... Dethär med sömnen, det är verkligen ett enormt stort problem... Det visste jag ju redan innan, men många tror nog verkligen att den ständiga värken är värst, men så är det tyvärr inte. Att inte få sova är verkligen tortyr!
Sedan har jag verkligen lovat mig själv att ge detta en ärlig chans att försöka vända på min rytm, men jag har sagt från början att det inte kommer gå fullt ut och jag är nog beredd att bli ännumer säker än vad jag var innan... Tillochmed så jag inser att det är lite värre än vad jag trodde från början, men jag ska ändå ge det ett tag till för att jag vill så gärna att det ska fungera.
 
Jaja, hästarna gick bra igår. Sheeba var först ut och fick ett pass i lilla ridhuset då hon ska träna på kortbana på söndag... Det gick bra! Vi tränade länge på skritten då hon var spänd från början som hon ganska ofta är, men nu har jag varit noga med ganska länge att verkligen jobba henne i skritten först och det gillar hon såklart inte helt ;) Men hon går alltid med på det även om hon inte alls förstår varför jag ska be om stöd och hålla om skänkeln samtidigt... Så för att få henne att jobba in i detta istället för att försöka jobba sig ur så red jag öppnor i skritten på långsidan och bara satt. Satte mig i position och bad henne om öppnan för att sedan vänta ut henne tills hon hittade hur hon skulle jobba sig in i den. Hon insåg tillslut att följa mig var det lättaste alternativet och dessutom ganska behagligt, det brukar hon komma på ganska snabbt men hon har ändå lite för bråttom för att vänta ut mig för mig. Man får liksom träna på att få henne att förstå att hon verkligen är "här och nu".
Vi gjorde massvis med tempoväxlingar och övergångar på serpentiner och även kvartslinjen, dte gick bra fram tills att jag skulle bryta av från galoppen. Det är såklart superjobbigt för henne som galopperar så stort att gå ner snabbt till korta steg i balans, men efter att ha ridit mycket skänkelvikning in på små volter i övergångarna så kunde jag vända in henne bara på lite böjt spår tillslut i övergången så låg hon kvar och då red jag programmet för att sedan avsluta henne. Var nöjd med henne i slutet, idag tycker jag hon förtjänat en uteritt!
 
Goodie skulle gå ett programridningspass även han, men de vattnades och sköttes underlag i två av ridhusen och det tredje var det körlektioner för en av gymnasieklasserna som är på våran klubb... Så vi red faktiskt ut och travade upp för våran gigantsikt långa konditionsbacke som vi har, stackars gamleman fick träna upp kondisen lite igen. Kan han behöva! Ska försöka bli bättre med detta tänkte jag, och sköter han sig ändå såpass som igår så går det ju änå att hålla sig till denna rundan och den typ av jobb. Idag tar vi dock igen gårdagens uteblivna träning och kör på detta idag istället...
 
Dessutom behöver Fonzie röra sig idag, jag ska rida en häst till och dessutom behöver jag hoppa in och jobba. Denna dagen kommer vara över snart även den... ;)
Men vi hörs senare!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >