Hej och hejdå...
...så känns det ungefär med min blogg nu, är så trött på att känna att jag har för lite tid för att dela med mig av allting för det händer verkligen så himla mycket roligt just nu! Jag vill verkligen berätta om precis allt...
Men det säger ganska mycket när jag idag på min enda lediga tid äntligen hade tid att plocka sten ur Fonzies steniga hage... Velat göra det i över en månad men det är ju inte så lätt när man knappt hinner göra något annat än det mest "nödvändiga". Men idag började jag iaf, får alltid ta sådant långsamt med tanke på mitt knä.
 
Idag hade vi möte på förmiddagen, jag jobbade lite, åt lunch, grejade klart hos hästarna och sedan jobbade jag hela eftermiddagen och kvällen igen med lektionerna. När jag kom in till mina hästar så fick jag sällskap ut på en promenad med dom alla 3 plus en annan i stallet så det blev en promenad för dom allihopa! Det hade det blivit för dom ändå, men jag tjänade ju ganska mycket tid...
Första jag reagerade på imorse när jag kom till stallet - jag har fått tillbaka min häst! Nu är Fonzie sådär härligt känslig och vaken som han var i vintras, så som jag tycker om honom... Han är superbusig, men jag älskar det! Hur kan det bli så stor skillnad på bara en dag? Kommer bara på en enda sak som jag gjort annrolunda faktiskt.... Häftigt isåfall, men kanske har akupunkturen kört igång något i hans kropp så han känner att han har mer ork?
Åh vad jag saknat min spralliga kille!
 
Men nu ska jag krypa ner, för imorgon tänkte jag försöka vara i stallet ännu lite tidigare än vanligt för att förhoppningsvis kunna ha en lite ledig kväll och kanske hinna (orka) säga grattis åt en kompis som precis fyllt 30... Har förvarnat att det kan bli tajt om tid redan för ett tag sedan, men ändå, det hade ju varit roligt att åka med hela tjejgänget till Göteborg. Var ett tag sedan sist ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >