Hur svårt kan det va?
Jag har aldrig riktigt fattat fören jag började träna byten i varje hur svårt det verkligen är, men det är i särklass den häftigaste känslan när de fungerar bra... Just för att man måste vara så exakt med att timea hästen hela tiden och ligga snäppet före i byteshjälpen, vilket egentligen inte är särskilt vanligt på det sättet annars när man rider.
 
Goodie har verkligen haft kämpigt med bytena i varje innan och just eftersom även jag är ny med detta och vi då ska lära oss ihop så har det varit lite tufft, men för nästan precis ett år sedan började det faktiskt lossna och som ni minns då så varade ju inte det speciellt länge iochmed skadan...
 
Jag ska erkänna att jag var ganska rädd för att behöva börja om från början med dessa saker på Goodie efter skadan, just eftersom jag aldrig riktigt kunde säga att de var hundraprocentigt bra innan eller ens helt befästa. Men sedan igångsättningen har jag egentligen inte tränat bytena i varje särkilt mycket. Däremot har vi tränat otroligt mycket grunder och när Jenny kommer så tränar vi dessa svåra saker på så himla enkla sätt så då räcker det nästan numera att grunderna sitter så fungerar resten också.
 
Men att jag i lördags missförstod Jenny lite och red byten i varje på bruten linje och bara kände att jag kunde gjort 100 byten till om någon bett mig - ganska obeskrivlig känsla faktiskt!
Tänk att något så svårt plötsligt ändå kändes så lätt... Tack Goodie för att du lär och ger mig!
 Cicci

Bakbenen <3 stora, luftiga och lugna, snyggt jobbat!!


Sandra

Wohoo!! =D Haha, sååå fint! Åh jag älskar hur glad och nöjd Goodie är med sig själv. ^^ Och jag håller med föregående talare, vilka bakben!!


Caroline

Meeen va duktiga ni är!!! Så satans snyggt :D vilket ekipage DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >