Liten börjar bli stor....
Tänk att min lilla fölunge faktiskt redan är 2,5 och inriden/insutten... Kan inte fatta hur fort tiden gått ändå...
 
Fonzie har jag en liten plan för här framöver och min tanke är att han ganska direkt ska vänjas att komma ut i skogen då vi har så himla mycket fina vägar rund Borås ridhus. Jag får förska ta igen att han inte har gigantiska hagar på det sättet istället ;) Dock få stall som har det idag och på många andra sätt verkar ridhuset vara riktigt bra för honom ändå! Han får mycket beröm över hur snäll han är av de andra i stallet, vilket för mig betyder att han trotsallt tagit denna flytten och omställningen bra.
 
Sedan Mia var ute och satte akupunktur på Fonzie förra veckan så har han blivit så annorlunda, till det positiva i mina ögon då såklart. Mer vaken och känslig igen, mer busig ( på ett sådant sätt att det är lätt att kontrollera dock), han äter bättre och han har faktiskt börjat lägga på sig och jämna ut sig i kroppen... Det har gått så himla fort!
Så nu börjar det kännas som att det kanske är dags att sätta igång honom lite snart igen ändå, men helst vill jag vänta någon vecka till... Men vi får se!
 
Numera äter han faktiskt riktigt bra med mat igen och får både krafft och i stortsett fri tillgång på grovfoder, plus att han äntligen lärt sig dricka från vattenkopp! Det är stort i en sådan liten hästs liv, han har nämligen aldrig fått prova förr men nu så ;) Mycket att flytta till stort, nytt stall... stackarn...
 
Äntligen känns det som att han är i fas för att komma igång ordentligt och börja "ridas" lite på, det ska bli så roligt att sätta igång detta igen och dela med mig av till er... och går allt som planerat så säger min magkänsla att detta kan vara en av de absolut bästa hästar jag jobbat med! Hoppas den känslan håller i sig så blir jag en lycklig hästägare och ryttare :)
 
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >