Lördag.
Godmorgon!
Just idag längtar jag efter min sovmorgon, jag har en dag i veckan just nu där jag oavsett vad sover de tider min kropp kan och återhämtar mig lite... Den dagen är imorgon och det hade varit ganska välbehövligt idag kan jag säga! Men jag ska upp och möta Agnes i stallet, vi ska mata, släppa ut och pyssla om hästarna. Jag ska försöka hinna rida också tänkte jag! Är ju minst sagt förväntansfull kan jag lova! Fick rida på som vanligt idag men båda ska ta det väldigt lugnt ändå tänkte jag så de får lite tid att känna in sin kropp :)
 
Igår fick jag (läs: min snälla papppa!) hämtat en ny leverans med hösilage till hästarna, jag har ett eget hö främst för Fonzie eftersom han växer och så. Goodie får av detta också då han älskar det och blir bättre i magen av det än det som finns i stallet, plus att sedan jag börjat köpa denna typ av hösilage som han börjat bli så fin i kroppen.
När jag öppnade och gav hästarna lite av detta igår och såg hur grönt och fint det var så insåg jag att jag kunde glömma att något annat var intressant för dom längre... Goodie ratade tillochmed sina äpplen! Fonzies försökte jag gömma lite under allt annat hö som han inte ätit upp och då gick han raka vägen till skottkärran som jag precis använt för att köra in höet med "men det var mycket godare det som låg här i... vad är det nu då? hmm.." och även Sheeba fick lite som gjorde att hon sanbbt tappade fokus på allting annat än detta goda hösilage.
Jösses vad bortskämda djur jag har...
 
Men nu ska jag till stallet, hörs senare!
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >