Måndag.
Jag hade nog någon form av försök till uppladdning igår inför kommande veckan, trots det är jag helt slut... Men jag måste upp nu, och försöka piggna till!
Jag ska börja med att släppa ut hästarna och greja iordning innan det blir några timmars jobb, efter det har jag två timmar på mig att rida hästarna innan jag ska hoppa in och ha storhästlektionerna ikväll. Inte helt genomtänkt kanske av mig, men vad gör man inte? Det är ju så roligt!
Jag måste också hinna sätta mig ner och planera inför morgondagen, hur detta nu ska gå till... Vi får se vad jag hinner med helt enkelt.
 
Igår gick båda hästarna varsitt pass, tja även Fonzie fick sig en "tur"... Medans jag satt och red Goodie fick jag sällskap av snälla Erika som plocka in en busig Fonzie i ridhuset. Det slutade med att jag satte upp Erika på Goodie medans jag gick in i andra ridhuset och släppte honom en sväng, men som sagt - äntligen är min häst tillbaka!
Goodie var väldigt pigg och blev lite väl dragig i mig, men vi tränade också en hel del riktigt jobbiga saker som piruetter och lite tramp så det kan ju vara okej då faktiskt.
Sheeba fick komma ut i sällskap med hennes hagkompis och dennes matte, vi skrittade bara men passade på att klättra lite vilket inte är Sheebas starkaste sida än, men hon försökte ändå och jobbade bra. Vi måste bara fortsätta träna detta för hon behöver det verkligen!
 
Nu är det dags för 3 veckor i rad med tävlingar så hästarna får ligga i lite hårdträning här! ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >