Natti...
Har kommit in i en lite dum rytm här igen så ska försöka komma rätt tills imorgon igen, försöka iaf för då ska jag vara i stallet tidigt och börja klippa Goodie för det hann jag verkligen inte idag! Hann ingenting kändes det som... Hade iochförsig hela 6 grupper med lektioner och det är ganska mycket. De flesta var precis fulla dessutom, men det är roligt! Ridskolan går frammåt och det är kul att vara en del av allt detta :)
 
Fonzie fick iaf röra lite på sig idag, vilket han var glad över! Sheeba fick komma ut på skritttur själv, det var väl kanske ingen jättehit men mitt på dagarna är det svårt att hitta någon som vill rida ut som kan... Hon sköter sig bra och gick både över våran stora bro och under motorvägen, men en barack som de kört fram och ställt på ett fält var isstllet helt livsfarligt eller våra gamla terränghinder som finns kvar från våran gamla fina terrängbana var definitivt ute efter att äta henne... Men en långtradare över huvudet var inte värt att vifta på öronen för ens, no biggie liksom?! De är logiska nästan jämt dedär djuren, Goodie är precis likadan!
 
Goodie tömlongerade jag i paddocken och han såg fin ut tycker jag, spänner in honom så han verkligen ska söka sog ner och göra sig riktigt rund i hela kroppen och sedan gå mycket fram i det då han gärna lägger sig bakom lod. Nästan lite mellangalopp och mellantrav fast i joggingform är nyttigt för hans märkliga kroppsform, det håller honom i trim ;) Han såg fin ut tycker jag, så hoppas att det var en lagom tuff uppladdning inför imorgon...
 
Men nu ska jag sova, godnatt.
 Erika

Jag kommer imorgon och ridercut när du vill 😃😉 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >