Torsdag.
Godmorgon!
Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt... Jag behöver fler timmar på mitt dygn alltså! Eller lite mer ork så jag kan göra allt i turbofart.
 
Jag fick gjort allt jag skulle igår, tillochmed så jag faktiskt hann klippa klart Goodie tillochmed! Men det var bokstavligen på håret...
Träningen igår gick väl bra tycker jag, fick väl kanske ingen toppenkänsla men ibland glimmade han till och träningen i sig var ändå nyttig. Tar med mig en ny övning för oss som jag tror vi kommer nöta ganska mycket faktiskt, den var nyttig! Denna övning riktar sig främst mot piruett arbetet så lite tuffare men väldigt nyttig.
 
Jag var hemma runt halv tolv och hoppade direkt i badet, samma som varje kväll och nästan varje morgon... Sedan blev det sängen och försöka sova, ligger kvar här än och inser att det istället börjar bli dags för att gå upp. Jaja, vad gör man inte?
 
Goodie ska joggas väldigt lätt nu på morgonen, Sheeba får jag se - hoppas på en uteritt! Vid lunch sedan kommer Daniel och/eller Mia och behandlar hästarna, som jag ser fram emot att höra vad dom säger... Jag tror inte det är något stort, men de brukar kunna bekräfta mina "problem" som jag upplever i ridningen när de gått igenom hästarna och efter lite korrigering brukar jag känns stor skillnad så jag hoppas de kanske hittar lite småsaker faktiskt!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >