Stolpe ut x2
Nu är jag äntligen hemma igen och ska krypa ner i min säng efter en lång helg minst sagt!
 
Idag utgick faktiskt jag på egen begäran för första gången någonsin när jag tävlat... Jag har ju som ni kanske läst tidigare börjat få lite problem med min sadel, och dumt nog så trodde jag att jag skulle vara lite trygg med att välja den gamla idag istället för de jag håller på att prova - det var inte alls bra och jag upplever att den klämmer på honom särskilt när han verkligen ska samla sig och komma upp fram och igenom kroppen. Det kändes inte alls bra och istället för att chansa så utgick vi helt enkelt... Tråkigt såklart, jag är väldigt besviken! Såklart med mig själv då det var ett onödigt beslut att rida i sadeln som jag misstänkt inte ligger helt hundra, men jag trodde det var ett smart val och det är ju tyvärr sådanna beslut man ställs inför ofta som hästägare/ryttare.
 
Men men, nu är vi hemma och ska ladda om... Men först en välförtjänt vecka med vila/lätt motion! Det har min fina stjärna förtjänat nu tycker jag ändå <3
Goodie idag, han är ändå världens mest fantastiska häst i mina ögon! Som han alltid ställer upp och försöker jämt - älskade lilla häst!
 Cornelia

Haha, jag hade också stolpe ut idag! Var hemma i Skåne och tänkte se dagens klass, framförallt Ulla, Johanna Due-Boje och såklart dig och Goodie som jag följt länge nu och är så inspirerad av! Ulla missade vi nästan, tror hon red tidigare än vad som var sagt, han bara se halva galoppprogrammet.. Johanna strök sig och du utgick ;) Vad hände liksom?! Men starkt av dig att fatta det beslutet, har heller aldrig utgått (har inte heller tävlat så mycket som du så det säger inte så mkt egentligen) men jag tycker det är lätt att fastna för mycket i tävlingstänket så vet inte om jag hade kunnat göra det? Men självklart om något inte känns bra med hästen så är det ju inte något att göra. Världens längsta kommentar här men jag var så glad för att äntligen har möjlighet att se dig rida och så missade jag det ändå.. men jag kan säga såhär, det lyste om er ändå tycker jag!! Kanske får jag chansen att se er igen, då i GP såklart ;)


Caroline

Jag testar att skicka denna igen då jag aldrig fått något svar på kommentaren :)
Hej, jag har egentligen en fråga om dina vita skydd på bilden.
Ska köpa nya vita tävlingsskydd och funderar på de du har, antar att det är Catago?
Hur tycker du de är i kvalitét och passform? :)

Följt din blogg jättelänge nu förresten, älskar resan med dina hästar och ditt underbara hästtänk! :)


Ellen - tävlingsryttare

http://ellenshorselife.blogg.se/

Så fina är ni!


Camilla

http://camillajarnedal.blogg.se

Hallåå-ååååå! Har du gått under jorden? ;)


MalinKalin

http://malinkalin.blogg.se/

Hoppas det ordnar sig med sadeln :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >