Torsdag.
Hej på er!
Räcker det med att säga att jag kom hem från stallet vid kvart över 11 igår? Men iochförsig hann jag med flera av mina måsten som legat och gnagt ett tag, plus träningar och rida 5 hästar...
Idag kommer jag hem typ samma tid så jaaa... jag är så trött! 
När jag satt och red sista hästen idag så kände jag att min kropp var riktigt trött, red som en kratta men hästen var fin och väldigt saknad så jag var glad ändå! ;)
 
Men jag har hunnit med att rida 4 hästar idag, vara på en intervju, haft lektionerna nu på eftermiddagen/kvällen på ridskolan och fixat med allting runtomkring hästarna. Dessutom var jag och hämta en b-kortslastbil jag får hyra för att köra Goodie i imorgon. Han åker mycket bättre i lastbilen så jag passar på att skämma bort honom, upplever att det var jobbigt för honom att åka transport förra gången han var senskadad men när jag lånade denna bilen förra gången så stod han jättebra så... Goodie har godkänt den!
 
Idag har jag ridit två ponnysar som båda två var superfina, det är så kul att rida ponnysar! Jag vill ha ett par stycken i stallet att rida varje dag känner jag...
Sedan var det Sheeba som fick sig ett pass i stora ridhuset, och hon var väldigt fin! Vi har börjat introducera lite svaga slutor i galoppen nu och i höger går det toppen, vänster är lite jobbigare än men vi jobbar på det!
Hon börjar verkligen komma ur unghäststadiet nu på så sett att det blir mer och mer riktig ridning nu tycker jag, man slipar mer på detaljerna.
 
Sist men inte minst red jag Alfons som ni kanske kommer ihåg? Hästen jag hjälpte till att rida in för några år sedan, en helt fantastiskt fin häst med mycket power men pga olika omständigheter har han vilat en del så han ligger nu lite efter. Men jag jobbade först med att få en fin kontakt i en lång och låg form, efter det först började jag försöka kräva mer men bara några steg åt gången. Han är fin iaf! Har saknat att rida honom :)
 
Som avslut på kvällen fick Goodie badas, promeneras, betas och ja allt detdär som han ska göra varje dag... Kvällsmockade medans hästarna åt sin slobber och sedan var det bara att putsa och hänga in... Klockan blev plötsligt lite väl mycket nämligen ;)
 
Men nu behöver jag verkligen sova! Natti :)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >