Bus-söndag!
Jag och Fonzie fick till en riktig busdag idag! Vi red ut i skogen för att verkligen ta tag i dendär jobbiga framåtbjudningen... Jag gillar verkligen inte att trimma massa på unga hästar, men att rida längre pass ute känns mycket mer okej på något sätt, mer naturligt!
Idag var dessutom en bra dag för Fonzie var lite uppskruvad redan när jag satt upp på gårdsplan och försökte faktiskt bocka av mig med några halvdana bockförsök men plötsligt glömde han av sig när han höll på att tappa balansen och gick sedan ut på stora vägen med mig på ryggen som ingenting.
Vi red en runda genom skogen med både bäck och träbro (vilket gick utmärkt att gå över så länge lucky gick först! ;) ) och galopperade både i skogen och senare på ett fält - huur snäll som helst! Bilar som kör om oavsett hastighet verkar han inte ens titta åt och faktiskt så tyckte jag bara under dagens pass att han blev modigare desto längre vi gick!
Lite glädjesprång fick vi känna på, men vad gör det?! Han var pigg och glad och det är sådanna hästar jag vill ha så då får jag helt enkelt se till att träna lite balans under tiden bara ;) Skrev till Jenny och talade om att vi redan påbörjat våran läxa inför nästa gång vi kan vara med på träningarna, hon var nog nöjd iaf! ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >