Godmorgon.
Måste börja med att säga vilken fantastisk dag det var igår att vara hästmänniska, vilka ritter alla gjorde på EM och fantastiskt fint med lite medaljer! Min största glädje var faktiskt i att titta på dessa enormt duktiga idrottsmän och kvinnor, jag älskar när de är så målinriktade och fokuserade som många av dom verkligen var igår som presterade helt enormt bra under stor press - men det märks inte ens på dom! Det är verkligen äkta inspiration för mig!
 
Idag är jag uppe tidigt för jag ska med Fonzie till veterinären på en check, han ska också förhoppningsvis få en behandling utan Devi som är kiropraktor och egentligen är här och jobbar på själva mästerskapet men som ändå lyckats trycka in lite hästar för att hon är så himla snäll! Även min veterinär ska vara med och jobba på mästerskapet, men hon kan ju vara den bästa människan någonsin, vad hade jag gjort utan henne liksom?
 
Ja så idag ska vi prata om hurvida vi ska göra med Fonzie och championat osv, tycker dom att han är lite för grön än tex då siktar vi mot nya mål istället som 4 åring... Mycket som står på spel men ändå inget speciellt svårt val iaf!
 
Fonzie har den senaste tiden enbart ridits ut i skogen iaf och skojat runt med mig, men äntligen börjar han hitta den naturliga framåtbjudningen och det var lite det som skulle vara tanken faktiskt så... Han har helt enkelt lite halvt sommarlov tillsammans med busläger ihop med matte i skogen ;) Vi är nöjda iaf! 
 Sätilaryttaren.se

http://Http://satilaryttaren.se

Till vilken veterinär åker du med hästarna? =)

Svar: Jag åker till hästklinik Florian L, men har nästan alltid Cecilia. Från början fick man tid lite snabbare hos henne nämligen men Florian och hon jobbar ju ihop med sina patienter ändå... Men nu har jag henne för att hon är helt fantastisk! Hon både lyssnar och går att bolla tankar med, hon är guld värd! Men jag uppskattar verkligen all tid hon lagt på både mig och mina hästar, både med att kolla upp olika typer av behandlingar, trösta och lugna mig när det varit tufft men också tagit sig tid och tagit mig på allvar trots att alla tycker jag en den fjantigaste hästägaren som finns... Bara att få en veterinär som bryr sig så som hon gör är värt otroligt mycket tycker jag! :)
JennyM Dressyr DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >