Vilken dag...
Alltså vad tänker jag med när det kommer till att ha hästarna på betet just nu? Det är ju helt hopplöst egentligen :P Men såå skönt när de står i dessa stora fina hagar med massvis av mat, det gör mig lycklig att vara hos dom på kvällarna och fodra lite extra lusernhack och se att de inte ens gärna äter upp det... På något sätt bekräftar det att de faktiskt känner sig väldigt nöjda med det som de redan får i sig!
Men idag har jag bara flängt runt...
Jag började dagen med att lasta Fonzie för att ta med mig honom "hem" till Borås ridhus, hovslagaren gjorde snällt nog en plats åt oss idag. Fonzie var väl inte sådär fantastiskt skötsam med något just idag kanske, men oj så bra träning det är att låta han göra sina små insatser för att sedan korrigera så han lär sig också.
Jag började sedan jobba vid 8 och när hovis var nästan klar fick jag en tidigare lunch så jag åkte och bytte häst på betet och tog med mig Sheeba tillbaka som också skulle få skor och skötte sig istället helt fantastiskt bra idag! Hovis nya lärling fick tydligen tillochmed träna att nita på Sheeba, då har hon minsann skött sig! ;)
Hon sov som en stock hela eftermiddagen och när jag slutat, ridit lite hästar och haft träningar så tog jag ut och red henne i ridhuset. Vi gör faktiskt mycket roligt just nu, eller vi har börjat nosa på det iaf. Många saker är lättare i galoppen än traven på henne och stärker henne väldigt bra så vi har tränat galoppslutor tills vi båda tröttnade idag!
Hon var lite sådär "sheeba-taggad" till en början av passet men i slutet var hon riktigt fin! Ett bytte fick vi dessutom till, och det är lite jobbigt för henne då hennes galopp är lite för bra för att orka göra dessa jobbiga byten... Dom kommer komma och då kommer de vara hur fina som helst det är jag helt säker på, men just nu gör jag de såpass lite att det helt enkelt inte bjuder upp till att bli fel... Men hon var duktig idag, vi börjar hitta massa extra växlar i traven nu så det är superroligt! Ska bli så kul att tävla i helgen nu! Även om just denna tävlingen är mer för att lufta henne lite igen då det var ett tag sedan sist...
 
 joel

hej fina häst du har, kille här 29 gillar med djur osv bio resa. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >