Godnatt.
Jag är helt slut, smärta kan konsten av att dränera en på den sista lilla energi man faktiskt har... och jag har inte särskilt mycket över heller, men jag är ganska glad ändå faktiskt ;)
Tur att jag valt rätt sport ändå, man får så himla mycket positiv energi av hästar verkligen, frisk luft, man rör på sig och ja - det är bra med hästar helt klart!
 
Idag har jag faktiskt tagit igen lite sömn, så jag var ganska sen till stallet. Men jag kom dit och det var redan mockat och klart, så jag kunde koncentrera mig på att motionera mina hästar bara. Både Sheeba och Fonzie fick springa på linan och travade/galopperade över bommar. Jag tänkte rida en sväng imorgon faktiskt, men idag försökte jag fortfarande kurera mig lite. Istället har jag fixat lite andra praktiska saker, fixat lite strö till Goodie, plockat ihop en del grejer som hästarna haft i sommar hos min kusin, städat ur ett skåp då mina hästar haft samma boxar i ridhuset sedan jag flyttade in där från början... men nu har Fonzie fått en ny box och curre har ju flyttat hem så en av skåpen skulle rensas. Fonzies boxgrannar som han fått nu är lite kinkiga med vem som står jämte, men Fonzie som är så himla glad och älskar alla, brukar de flesta hästar inte se som ett hot. Den av hans grannar som brukar vara mest arg på andra mutar Fonzie med sitt goda hö emellanåt. Han tar en stor tuss och ställer sig vid gallret och delar med sig ;) Så sött!
 
Goodie tar det fortfarande ganska lugnt, just nu är han extra mycket i stillhet då han behöver skos om, men min hovslagare verkar inte riktigt få ihop det och det är verkligen kris... Men jag hoppas han kan hinna med och sko honom snart så vi får börja sätta igång honom :)
 
Men nu ska jag försöka sova, natti!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >