Tisdag.
Här sitter jag i sängen och kan inte sova i vanlig ordning... Denna gången är det lite sämre än vanligt då jag hade en riktigt usel söndag, jag började morgonen med att få starta min bil med startkablar då den haft en lampa i bilen som laddat ur batteriet. När jag sedan skulle till stallet och mata/släppa ut första gänget hästar i ena stallet så kanade jag ner i diket precis där jag svänger in på grusvägen till stallet där Goodie står. Tog över en timme att få upp mig därifrån och en fyrhjulsdriven bil, en "smart" blondin och 5 starka män behövdes för att lösa detta. Den smarta blondinen lyckades också halka när hon gick ur bilen en av gångarna och gjorde sönder ett visst knä lite extra...
När jag blir så dålig som jag blivit sedan denna lilla incident så bor jag snart på toaletten, för jag kräks när det gör för ont... Det börjar med att värka, sedan blir jag yr och efter det så kräks jag en stund tills det lägger sig. Får jag däremot dämpat smärtan hyffsat fort så kan det vara okej en stund, men ni förstår kanske att jag just nu har det lite kämpigt. Tur att både hästarna ska ta det lugnt över jul nu hade jag tänkt...
 
Fina Curre åkte hem i veckan, sista veckan hos mig var han superfin! Jag var så glad att jobba med honom då, för vi hade verkligen börjat hitta till varandra. Det kommer bli en enormt fin häst i framtiden :)
 
Sheeba har känts lite annorlunda nu ett tag, så jag har bokat in Daniel och Mia Kleen på alternativehealthworks, redan på torsdag kommer dom snällt nog! De är helt fantastiska, jag känne mig väldigt trygg med att ha dom som går igenom mina hästar såhär emellanåt och jag litar på dom enormt mycket!
De ska få gå igenom Sheeba och Fonzie, men också en av mina elevers hästar som jag upplevde kunde behöva en genomgång. Ska bli väldigt intressant.
Mina hästars massör - Emelie, var faktiskt på Fonzie häromdagen och hon var nog väldigt nöjd även om han är lite busig ;) Hon sa att om det är något på dessa unga hästar så släpper det väldigt lätt och på Fonzie känns det ungefär som smör som smälter när hon behandlar något. Det bådar ju gott iaf :)
Men det blir skönt att höra vad mia och daniel tycker nu iaf om båda mina stjärnor!
 
Fonzie var jag ju förövrigt ute och fotade med Emma häromdagen, och alltså varje gång jag sätter mig på hans rygg så känner jag mig löjligt nykär. Han är så rolig att sitta på och det bara känns så himla fantastiskt att det faktiskt är min häst, jag nyper mig själv i armen för att veta att jag inte bara drömmer nästan... Obeskrivligt glad för Fonzie just nu, det känns så roligt att börja med honom nu litemer på allvar :) 
Fotograf: Emma Gustafsson som alltid tar hon fantatiskt vackra bilder dendär Emma <3
 Malin

http://doohs.blogg.se

Superläckra! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >