Vilka hästar tränas just nu?
Jag känner att jag knappt släpper in er även om jag börjat uppdatera lite igen, men jag tänkte faktiskt ge er lite insikt i hur det ser ut för mig på hästfronten just nu...
 
Sheeba: Ni känner ju till henne ganska väl och hon fortsätter att tränas mot att förhoppningsvis kunna debutera MSVB i vår. Vi kämpar på med bytena, de är svåra på Sheeba, men går bättre och bättre iaf!
 
Fonzie: Rids ca varannan dag just nu, försöker göra honom lite trött inför jul och nyår nu för jag hade tänkt låta honom vila en sväng då... Det kommer vara så mycket annat ändå så det kan vara skönt med en mindre. Men samtidigt är han så himla energisk just nu så vi får se...
Annars tränar vi mycket fattningar, att han ska acceptera mina skänklar och händer och att jag vill att han vinklar om sin kropp så han bär sig på bakbenen ordentligt. När han blir trött känner man nämligen att han gärna hänger lite framtill, men som sagt - det jobbar vi på nu!
 
Goodie: Går lite varannan dag, just nu väldigt lätt med tanke på att han behöver nya skor som jag skrev tidigare. Men målet är att skritta varannan dag och börja rida litemer riktigt varannan dag. Jogga igång åtminstone :)
 
Sedan rider jag lite andra hästar, och jag tänker kanske inte skriva ut några namn utan vi får kalla dom något bra tills vidare ;)
 
Dressyrponny: har en supergo elev som har en helt fantastisk dressyrponny som jag hjälper till att rida minst någon dag i veckan. Det är jättekul och vi har ett fantastiskt bra och roligt upplägg på våra veckor där hon både tränar mycket och jag rider en del. Men som sagt minst en gång i veckan.
 
Hoppponny: Också en tjej som rider för mig som skaffat en väldigt oriden hoppponny, men som nu börjar bli minst lika fin i dressyren som i hoppningen. Den har jag ridit litemer nu det senaste, men det varierar lite. Väldigt känslig och rolig ponny att rida iaf, liten utmaning med ett hett temperament :)
 
Dressyrhäst: En av mina favoriter att rida just nu, en helt fantastiskt fin dressyrhäst som jag rider i snitt en dag i veckan och vissa veckor litemer. Den gör allt upp till PSG, men ägaren har en del problem med grunderna och det har vi nu tränat en hel del på det senaste och nu börjar hästen bli helt magisk! Senast i helgen var jag helt lycklig över att rida honom och jag är så glad att jag får möjligheten, men också att det har hjälpt dom så mycket frammåt också :)
 
Hopphäst: Denna rider jag ca 2-3 dagar i veckan, hans ägare behöver hjälp att trimma honom då han är ganska svår. Han blri lätt spänd och då väldigt svårpåverkad så vi tränar mycket på att hålla honom avspänd bara och mjuk.
 
2,5åring: Ingen mindre än Fonzies helbror hjälper jag just nu till med att rida in - så kul! De är både väldigt lika men också väldigt olika, men denna hästen har också stor potential så det är väldigt roligt att ha honom att jobba med också.
 
Sedan har jag en hög med hästar som är litemer då och då, jag rider även en del ridskolehästar - en av dom hade kunnat få vara min på heltid för att den är så himla fin... Men men, man kan inte samla på sig hur många hästar som helst ;)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >