Inte långt kvar till första start...
Redan om en månad är det dags för mig och Goodie för årets första tävling och jag längtar faktiskt väldigt mycket!
 
Innan denna tävling ska vi hinna med en dommarkurs i ett stall i närheten, vilket ska bli väldigt roligt. En av mina ponnyelever ska också vara med och rida LC för första gången :)
Helgen den 17,18,19 är det träning hos oss för Jenny Schreven igen och det ska bli fantastiskt kul! Denna gången blev det fullt så snabbt att de har fått korta ner antalet pass per person, tråkigt för mig som har flera hästar att träna för henne... Men jag har bestämt att Goodie får gå dessa två pass på fredagen och lördagen. På söndagen sedan tänkte jag åka iväg med hästarna och rida en programridning med både Goodie och Sheeba...
Veckan efter detta är det åker jag på fredag ner till skåne för att rida en klass i Åstorp och då blir det Inter II igen... Det känns så stort och roligt att kunna rida dessa klasser verkligen, längtar enormt mycket faktiskt!
Vi kommer hem redan på lördagen men på söndagen sedan tänkte jag att vi ska vara med på klubbtävlingen här hemma med Sheeba iaf :)
Efter detta har vi en hel vecka på oss att träna inför nästa tävling nere i Sydslätten där vi kommer vara 3 dagar och starta 2 klasser jag och Goodie.... Det blir en månad med ganska fullt upp då kan man säga ;) Men det ska bli väldigt roligt! Ser verkligen fram emot att denna säsong ska börja nu med tanke på hur fina hästarna känns just nu :)
 
 
 
 csdressage.blogg.se

http://csdressage.blogg.se/

Vad kul med en Skåneturne😉 om det går så ska jag till Sydslätten och titta så då kanske vi ses😊 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >