Låt tävlingssäsongen börja!
Äntligen har jag börjat kika lite mer "påriktigt" hur vi ska lägga upp hästarnas tävlingsplanering, jag delar med mig av vårat första delmål tänkte jag med alla hästarna:
 
Fonzie - Hoppas jag kunna vara i såpass fas att det blir treårstest för hans del! Det hade varit enormt roligt att få visa honom... Dessutom var det länge sedan nu jag var med och visade någon på treårs så det känns som att det börjar bli dags igen :)
 
Sheeba - Vill jag komma ut och rida mer LA på, jag tycker hon bevisat allt hon behöver bevisa i LB nu och jag tycker vi ska vidare nu faktiskt. Rörelserna känns relativt lätta faktiskt nu och hon har stärkts en hel del, nu gäller det mest att få ihop allting. Jag har inte bokat något fast som första till henne än, men det kommer nog :)
 
Goodie - Har jag anmält till årets första tävling, dock tror jag att jag kommer kasta om lite vad det gäller hans termin faktiskt, men i slutet av Mars kommer vi åka iväg redan och då är planen att hålla sig på Inter II nivå med en liten bättre känsla än sist och mindre slarvfel. Men mest av allt så ska vi ha roligt ihop... Vi har väl egentligen ingen chans att vinna dessa klasser direkt, men jag är bara glad över att vi kan lära varandra så mycket och ha kul medans vi gör det.
Men hänger ni med här så lovar jag att det kommer kunna bli en ganska rolig vår här faktiskt! Mycket som händer framöver förhoopningsvis :)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >