Måndag.
Godmorgon!
Jag ska strax åka till stallet, jag kan ändå inte sova så behöver göra något... Finns inget värre än att ligga i sängen och rulla tummarna! Dessutom börjar jag jobba klockan 8.00 och innan det ska jag ha hunnit släppa ut mina hästar är tanken. Mina hästar ingår nämligen inte i personalens schema längre, det känns onödigt när jag ändå löser det bra själv och det kostar en hel del som jag hellre kan komma på massa andra roliga saker att lägga dessa pengar på... Träningar, tävlingar osv.
 
Men det blir lite extra jobb såklart, fast ni som varit flitiga här och läst i många år vet hur mycket problem jag har haft med att komma upp på morgonen och har fortfarande - men om det finns något som får mig att må bättre när jag ändå går upp tidigt så är det att vara med hästarna tidigt... Det tar ju såklart på min kropp, men jag lever på hoppet att det en dag ska vända och att jag sover bättre på nätterna, tillslut borde det ju bli bättre?!
 
Vilket fall så ska jag släppa ut hästar, mocka hos mina, rida mina, ta in, jobba 6 timmar och sist men inte minst ha ett gäng träningar. Full rulle då helt enkelt ;)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >