Onsdag
Godmorgon!
Jag vet att jag är lite frånvarande just nu, men det kommer bli bättre! Måste bara komma in i någon form av flow känner jag så att det rullar på smidigare med jobb, hästar, träning och framförallt sömn...
Men det går mot bättre tider för mig efter att jag dragit ner på timmarna, och det känns bra! Att det sedan skulle komma tusen andra grejer emellen igen är en helt annan sak ;)
 
Men hästarna går bra, Fonzie vilar lite till hans stora förtvivlan... Han vill ha sin uppmärksamhet jämt! Däribland motion. Tänkte eventuellt försöka löshoppa honom snart igen iaf. Det är dags att börja träna nu!
Men idag ska han också bli ordentligt ompysslad faktiskt :)
Goodie har känts sådär faktiskt som jag skrev sist, men i förrgår så var jag väldigt nöjd över min egen ridning och fullföljde varenda liten detalj tills jag var nöjd med honom och då plötsligt släppte det helt! Hoppas det håller i sig nu känner jag bara, men det känns nog som att vi bara behövde komma dit litegrann.
Sheeba har känts lite trött i galoppen igen så hon har tagit det lite lugnt, rört på sig men försökt fokusera på att bara gå fram utan att bli hävig som hon gärna blir. Hon känns fin! Det har hänt en hel del den senaste tiden tycker jag :)
 
Idag har jag 4 hästar att motionera och min plan är att också hinna städa, klippa två hästar och ha träningar... Min plan alltså, jag sa inte att jag kommer hinna ;) Eventuellt får vi kanske biljetter till Göteborg idag dessutom och får vi det så blir det bara det mest nödvändiga faktiskt...
Annars ska jag dit en heldag på fredag, så himla roligt det ska bli!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >