Tisdag.
Godmorgon på er!
 
När man sover dåligt så säger alla att det är för att man vänder på sitt dygn, men hur mycket jag än försöker och går upp tidigt ändå - det blir aldrig bättre! Jag har verkligen kämpat med min dygnsrytm sedan i somras, alltså riktigt mycket och min kropp har aldrig känts så medtagen som den är just nu... Samtidigt tycker jag väldigt mycket om min tillvaro just nu så det är nog det som håller mig flytande!
 
Men det är dags att ta tag i denna dagen, måste ändå säga - hade en period när jag vildae från hästarna här för några veckor sedan iochmed att jag fick så svårt att andas och det. Då blev mitt knä så himla mycket sämre än vad det varit på länge! Men med tanke på hur mycket jag rider just nu så är jag förvånad över hur bra det känns nu igen när jag kommit igång... Mitt knä verkar gilla variationen, och det är väl det jag iochförsig upplevt från början. Så mycket olika som möjligt är det bästa.
 
Men idag är det 5 hästar som ska ridas, kan man säga bara? Nej det kan man faktiskt inte... Men det är bra! Desto mer jag rider desto bättre blir man och jag uppskattar verkligen att så många litar på sig mycket att de vill ha hjälp av mig med ridningen! 
Ikväll har jag dessutom lektionerna och det är hoppning på schemat, får komma på något riktigt bra eftersom ponnysarna både vilat eller tagit det väldigt lugnt i nästan två veckor. Men jag har en idé faktiskt!
 
Vi hörs lite senare :)
 Det är så himla svårt när man kommer ur dygnsrytmen tycker jag... Jag jobbar hemifrån och jag lyckas också fucka ur den hela tiden, så man är som en zombie oavsett när man vaknar om det är innan kl 12, så sitter jag och jobbar sent istället. Ska snart till USA så ska prova något receptfritt där, som tydligen skulle fungera bra! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >