Torsdag.
Godmorgon!
Jag höll i vanlig ordning igång igår med att rida 3 hästar, longera en, mocka och allt sådant, träningar och dessutom hjälpte jag till att klippa en ponny...
 
Men mina gick bra, Fonzie får longeras och pysslas om ett tag för han är inne i en rejäl växtperiod igen... Dock får han hemskt gärna sluta växa nu kan jag säga!
I helgen ska han bara få testa att löshoppa en liten sväng igen tänkte jag :)
 
Goodie har nog äntligen börjat släppa igen, igår kändes det bättre igen. Gjorde dock inget speciellt och höll passet väldigt kort men det kändes bra och avslutade med två grejer vi har väldigt svårt för, vänsterpiruett och några raka, fina byten i varje ;)
 
Sheeba har joggat ett tag nu men ska igång fullt igen, hon brukar få några dagar i sträck såhär där hon går men lite lugnare, eftersom hon ändå är relativt ung samtidigt som hon har för mycket energi för att vilas helt så har jag börjat lägga upp det såhär istället. Tycker dte varit väldigt bra!
 
Idag är det samma visa med alla 3 och även idag har jag en extra häst att rida, eller ponny i detta fallet - en fantastisk liten ponny som jag är stormförtjust i! Ska bli roligt :)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >