Godmorgon tisdag!
Jag borde gå upp nu för att hinna med allt jag behöver göra...
Det kändes inte alls bra i bröstet och i ryggen igår efter att jag jobbat någar timmar, för att inte tala om mitt knä som alltid är det första att säga upp sig efter en längre dag. Knät har jag dock slutat att lyssna för mycket på sedan långt tillbaka...
Men jag åkte hem iaf, vilket innebär att jag idag har dubbelt så mycket jobb att göra... Måste dessutom sätta mig ner och planera inför nästa veckas teorilektioner och såklart dagens lektion. Den har jag dock en bra tanke till så det är nog inte så farligt!
 
Goodie fick iallafall nya fina skor igår, Sheeba har levt omkring som bare den i hagen det senaste och bjöd på trampskada på ett bakben i förrgår och ett sticksår i baken efter att hon bestämde sig för att leka med en stor gren som hon hittat i hagen. Grenen fastnade tillslut i Sheebas svans och där hängde den en stund tills vi lyckades dra ut den, men innan jag ens fick tag på henne så hade hon både sprungit, sparkat bakut, bockat osv. Kan tänka er hur det ser ut i hagen kanske, en skogstokig häst med en bit skog invirad i svansen och får dessutom panik såfort den rör sig, haha.
 
Jjaja, dags att påbörja denna dagen nu tror jag. Alla mina 3 ska ridas och så ska jag kika på minst en till innan jag får börja jobba igen ;)
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >