Godmorgon.
Vilket stort nederlag jag fick uppleva igår... Detta är faktiskt inte alls särskilt trevligt!
Jag satt upp på Goodie en stund igår, men efter en stund med skritt fick jag be Erika hoppa upp och rida honom då jag var helt slut. Jag hade litemer tryck över bröstet eller att det ömmat lite sedan i helgen igen då jag slutat ta smärtstillande men igår vart det värre igen tycker jag.
Lektionerna sedan ska vi inte prata om, fick stanna och andas ibland då jag var så anfådd att det kändes som att jag varit ute och sprungit. Undrar om det är för att det bara gör ont som jag blir så andfådd eller vad det är? Idag ska jag dock ringa läkarn igen så jag får reda på om det är mer vila som gäller bara eller vad man ska göra...
 
Goodie var iallafall väldigt fin, och jag fick veta att även Sheeba skött sig bra då Erika red henne medans jag hade mina lektioner. Hon verkar verkligen tycka om Sheeba så det är extra roligt att be henne om hjälp att rida, hur kan man inte tycka om henne egentligen? ;) Samtidigt är det mycket häst i ett litet format och många kan nog tycka att hon blir lite läskig kanske, men dessa fungerar fint ihop! Goodie var också nöjd med Erika på ryggen och extra glad att hon bad om lite byten, då jag håller på att försöka lära Erika att byta galopp på hennes stora vackra hopphäst (som förövrigt rör sig väääldigt trevligt). Nu j*klar liksom, haha! Goodie bjöd henne på lite serier också, både tvåor och ettor faktiskt. Han var supernöjd iaf, som alltid när han får visa upp vad han kan... om tanken sedan var att han skulle göra så eller inte, det rör liksom inte honom så mycket i ryggen ;)
 
Jag avslutade med att släppa en pigg Fonzie i ridhuset en stund, alltså han behöver verkligen aktiveras nu igen... Jag bara känner hur energin byggs på sakta men säkert. Samtidigt gillar ju jag det, men det är vid dessa tidpunkter jag vill rida honom då det för mig tyder på att han har en bra period. Men vi får väl se, ska longera honom några dagar och tömköra lite och sådär tänkte jag om det fungerar bättre för mig.
 
Men vila en stund och sedan stallet tänkte jag, ska hem en stund mitt på dagen eller något beroende på när jag får tid till läkaren. MEn får jag okej, så ska jag ändå rida lite idag tänkte jag! :)
 JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se/

Ta det lugnt nu och ta hand om dig. <3 Hoppas du blir bättre snart!


Caroline

Lyssna på din kropp, så det inte händer dig något :( man får vara rädd om sig, man har bara ett liv! :)


Lina%2520-%2520olinao.blogg.se

http://olinao.blogg.se

Var försiktig och lyssna på kroppen så det inte blir något tok :) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >