Måndag!
Godmorgon!
Jag tror jag har slagit nytt rekord! Jag har inte suttit på hästryggen på snart en vecka, trots att jag faktiskt "får" sålänge jag inte går upp i puls eller tar i för mycket... Men vet ni? För första gången någonsin har jag backat och faktiskt inte vågat chansa! Detta är faktiskt stort för att vara mig, jag är lite stolt måste jag säga... Då inser iaf jag själv hur djupt denna upplevelsen satte sig på mig, jag vill aldrig någonsin uppleva den känslan igen.
 
Men hästarna håller igång, Sheeba har jag låtit två hoppryttare rida som jag litar på. Det är ytterst få som får rida mina hästar såhär och Sheeba är extra speciell med detta, Goodie reder sig men Sheeba och Fonzie släpper man ju inte upp vem som helst på direkt. Jag litar fullt på att när de sitter upp och jag säger vad de ska göra så är det så de jobbar henne också och hon har varit duktig har jag fått veta :)
Goodie har en dressyrryttare i stallet fått rida som själv tävlar tom MSV, och det har sett väldigt bra ut! Goodie var supernöjd med henne på ryggen.
Fonzie har faktiskt fått vila, till hans stora förtvivlan... men som plåster på såren har han fått låna brorsans hage som är hans favorithage. Han ser i stortsett varenda häst i hela medlemsstallet där och är verkligen jättenöjd med det. Men igår höll han på att krypa ur skinnet så då insåg jag att något blev tvunget att göras! 
Jag har länge tänkt köra igång med löshoppningen för att lära honom vad det innebär mer exakt så igår tog jag tag i grejerna, och vad roligt han hade. Som han busade och hoppade omkring, tillslut var han i en gång och då insåg han att han kanske skulle börja koncentrera sig lite också. Smått snopen kille när bommarna lätt läskigt bakom honom när han hoppat, då började han tänka sig för litemer de sista gångerna innan han fick sluta. Dessutom stod han och stensov resten av kvällen sedan ;)
När vi ändå var igång tog jag ut Sheeba på en runda också... det var litemer hysteriskt, jag och Sheeba konstaterade att vi får träna lite till så kanske hon kommer på grejen snart. Men det tog ett par varv varje gång innan hon ens kom sig för att stanna vid mig och godiset för att vänta ut bommarna hon sprungit på. Men när hon började fokusera lite och backa av så hoppade även hon fint, med den galoppen borde det ju inte bli så svårt kan man ju tycka. Men man ska veta att hålla iordning på alla dessa ben med så mycket rörelse runtomkring sin lilla kropp - det är svårt mina vänner! När vi fick henne att trava emot blev det betydligt bättre iaf, men hon fick hålla sig på lägre höjder och bara komma på hur man skulle lösa uppgiften. Ska försöka prova snart igen tänkte jag då det är bra träning :) Goodie får tyvärr inte vara med, hur gärna jag än hade velat så får han nöja sig med att busa till det i hagen. Jag vågar inte chansa mer än så tråkigt nog, det står för mycket på spel och jag skulle aldrig förlåta mig själv om det hände något...
Vi får ha kul med annat istället, och bommar/cavaletti ska vi börja ha litemer istället tänkte jag!
 
Men nu ska jag vila igen, första dagen jag kände mig piggare igen var igår faktiskt och då var det första dagen som jag inte sov något alls på ett helt dygn igen sedan i tisdags... Det är som att min kropp tycker att den blir tröttare av att sova så det är bättre att låta bli? Så jag gick upp vid 5 och satte mig och gjorde sådant som jag aldrig har tid (eller orkar hålla fokus..) för annars, kolla youtube, kika serier och pysslade hemma - mysigt!
Eftersom vi inte var så många så blev det inga bilder heller, fokus ligger ju trotsallt på att få löshoppningen så likt treårstestet som möjligt. Men inte fullt så hopplöst fall ändå, vi har ju faktiskt några månader på oss!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >