Tisdag
Godmorgon.
Hoppas allt är bra med er?
Jag var väldigt dålig igår igen och var faktiskt hemma precis hela dagen, åkte bara och tog hand om hästarna lite på kvällen. Men då var allting redan klart i stortsett och både Sheeba och Goodie var ridna - hur fina vänner kan man ha? <3
Kvällsmocka och motionera en styck Fonzie hann jag dock med, pyssla med småsaker också... Sheeba har ett sår på sitt bakben som gått upp också och det lekte jag operationssjuksköterska med (lärt mig från min kära mamma ;) ) och jag hoppas faktiskt det ska kunna få läka lite extra fint nu. Hon fick detta i somras och har inte längre några besvär av det (vi har kollat det hos veterinären men det finns absolut inget vi kan göra och det har inte skadat något i själva benet heller) utan det är bara att vävnaden förmodligen blev så retat i början av läkningen när det gick upp hela tiden att det helt enkelt har svårt att läka igen helt. Men det är helt ofarligt och hon har absolut inte ont utav det, hon kan annars vara lite rädd om sina bakben men igår stod hon faktiskt jättesnällt och lätt mig pilla och greja med det. Avslutade med att tvätta rent noga och lägga på en salva så hoppas jag verkligen att det blir bra!
 
Idag har jag lite planer på att rida igen faktiskt, jag ska trotsallt jobba idag så det känns som att jag gjort mig förtjänt av att vara ifrån ridningen och jobbet en hel vecka! Ni kan dock vara lugna med att jag ska bara jogga lite lugnt, kort pass och känner jag minsta lilla så kommer jag hoppa av direkt - tro mig!
Men nu längtar jag verkligen upp på hästryggen igen kan jag säga :)
 
Jag tänkte sätta mig och dela ut hästar till dagens lektioner och planera lite inför dagens pass, jag har massvis med idéer till olika övningar just nu. Jag har börjat ge dom mer och mer utmaningar nu det senaste, det är verkligen jätteroligt för eleverna älskar det. På många sätt har det varit en utmaning för mig att ta mig an ridlärarrollen på detta sätt, det är helt annat än vad jag är van vid tidigare - men jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar det. Jag får jobba med både hästar, utbilda andra och barn/ungdomar - det är tre rätt av tre möjliga!
Det finns ingen ångest över att man ska börja jobba idag direkt, så kan man säga! Jag tillochmed längtade tillbaka till dom i tisdags när jag fick åka till sjukhuset.
Men nu ska jag skynda mig lite så hörs vi lite senare lovar jag, har ett ganska långt inlägg som ligger och väntar på att få publiceras här under dagen :)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >