Två veckor!




Godmorgon på er! 
Idag är det hela två veckor sedan jag åkte in till sjukhuset för denhär inflammerade muskel och bristningen som blev... och igår var första gången jag red riktigt på två veckor! Tror inte ni förstår hur långt det har känts för mig att inte sitta på hästryggen sedan dess.
Jag var lite sämre när det kom till att starta upp lugnt då jag satt på hela 4 hästar dock, men det kändes bra! Resten av min kropp behövde detta verkligen, mitt knä har framförallt varit sämre nu de senaste dagarna så...
Ska skriva lite om passen sedan tänkte jag så fattar mig lite kort, Fonzie satt jag upp på efter en längre stund longering och han var lite väl trött faktiskt. Men det blev skritt och trav på lina iaf så jag är nöjd :) Han är heeelt fantastisk! Haft både dressyrdomare och duktiga tränare som lovordat honom redan, med framföallt att han verkar ha både kroppen, inställningen och denhär mjukheten/rörelsen som jag uppskattar så. Extra plus är ju att han är väldans mysig också då ;)
 
Efter honom hade jag några träningar och vilade ikapp mig lite och den tredje hoppade jag upp och red lite på själv, den blev toppenfin! Så fin att jag inte ville hoppa av ;) Nej, men det är en supertrevlig häst och han kan ha en av stallets absolut mest härliga hästägare så jag tycker verkligen om att hjälpa dom!
Mitt i allt detta så kom Erika ner med Goodie och då satt jag upp och joggade honom en stund, och han kändes jättefin faktiskt!
Mellan Goodie och sista hästen - Sheeba, hann jag med en träning till som också gick toppen! Alla lektioner igår gick faktiskt väldigt bra, det var helt enkelt en bra träningskväll igår kan man säga ;)
Sheeba var sedan superduktig faktiskt, var väldigt nöjd med henne och hon sprang med öronen fram nästan hela tiden, sötnos!
I slutet gick brandlarmet i ridhuset och där satt vi och skrittade på långa tyglar... Inte för att hon inte brydde sig alls, för det gjorde hon - men hon tog det ändå väldigt bra! Så hon fick en stor guldstjärna utav mig igår kan man säga!
 
Ser fram emot dagens pass nu, som bare den faktiskt!!
 
 



JenniferDressage.se

http://www.jenniferdressage.se/

Åhh vad härligt att du äntligen fick rida igen och att det gick så bra. :D Jag förstår dig, räcker med några dagar utan ridning så bli jag både knäpp och får mycket mer ont, haha. Hoppas du får vara frisk nu! (Så frisk du kan vara förstås)







 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >