Vilken dag!
Nu är jag hemma, efter en mängd krångel... Tur att jag satt på Sheeba tidigt imorse för det var verkligen full rulle på anläggningen nu. Såhär kommer det se ut i mer än två veckor framöver med tanke på Grand prixn och så.
 
Båda hästarna har gått bra idag, Goodie gjorde nog de absolut bästa övergångarna mellan passage och piaff någonsin och dessutom börjar vi (läs: jag) få kläm på travslutorna!
Ska skriva mer om träningspasset då det tyvärr inte blev så mycket film... satte batteriet på laddning igår och hade ett till som var nästan slut. Men tröttmössan här borta glömde det nyladdade och tog det urladdade så det var inte så mycket filmande, typiskt mig!
 
Sheeba fick repetera passet från igårkväll, stackarn hade inte många timmar på sig att återhämta sig däremellan alltså. Men hon gick bra! Mycket fokus på att få henne starkare och mer liksidig just nu, det är svårt på en häst som ger allt och lite till för att då ge så mycket att orken tar slut ganska direkt. Men vi börjar hitta vägar som dämpar henne mer och mer, kan jag börja med att göra det och hittar rätt läge innan jag börjar kräva mer så blir allt både lättare och roligare tycker hon. Då är hon dessutom väldigt, väldigt fin att rida!
Sidvärtsrörelser är inget större problem för denna hästen iaf ;)
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >