Diplom och kval till Flyinge!
Ni kan nog ana hur lycklig jag är idag redan - Fonzie lyckades faktiskt få detdär diplomet trots allt och dessutom klarade han kvalgränsen till Flyinge!!! Trots att jag varit osäker på om jag ens ska åka...Han fick 48p som gångartstalang och faktiskt 0,5 poäng ifrån hoppdiplom! Han blev också högst bedömda gångartshästen för dagen vilket var väldigt roligt med tanke på att det var ett par riktigt fina gångartshästar med!
Även om han var lite väl spänd idag, så överraskade han verkligen med att sköta sig fantastiskt bra och jag var så nöjd över honom i hoppningen där han verkligen försökte fokusera på sin uppgift. Sedan är han lite osäker på högre höjder, men jag har tänkt att ha honom som lite hobbyhopphäst (om jag kan själv) så han räcker gått och väl precis som han är!
Thomas som bara tränat med honom för hand några enstaka gånger gjorde ett toppenjobb med honom och trots att jag skämts lite över Fonzies lite väl busiga beteende ibland så har Thomas sett lika glad ut ändå, och jag tycker ju trotallt mycket om dendär livsglada hästen så jag kan ju ändå tycka att det är en väldigt charmig sida hos honom...
Men även om han inte visade sig riktigt ifrån den sidan som jag vet finns där (som absolut inte visat sig de senaste veckorna!) så var han helt fantastisk verkligen! Det kunde inte blivit bättre enligt mig!
Lite oväntat att vi skulle få kvala, men som jag längtat och drömt om att få rida nere i Flyinge... Jag visste att dendär lille killen skulle få bli min "drömmar-som-blir-till-verklighets-häst"!
Domaren påpekade en extra gång hur väldigt välutvecklad han är, och jag är faktiskt ganska villig att hålla med... Men sedan är jag ju enormt partisk när det kommer till denna hästen och tycker att han har allt och lite till ;) Bäst Fonzie!
 Amanda

Wow så häftigt! När jag började läsa din blogg var han en tanig liten skrutt. Stora killen nu. Grattis, detta förtjänar ni!


Caroline

Såå kul! Grattis! Ska bli spännande att få följa er nere i flyinge :)


Anonym

Grattis till dig och din fina kille!!
// Hästmamman


Jenny

Åh grattis! Som du förtjänar detta!! Heja er!


Carina

Utrolig hvor han har forandret seg på et halvt år! superlekker! Well done og grattis!


MatildA

Grattis Jenny! Har följt din blogg länge utan att kommentera. Det är så kul att följa dig och dina hästar. Jag blir superinspirerad. 😀


Cornelia

Men hjälp han är ju superläcker! Grattis till er båda:) DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >