Godmorgon på er!
Nu är det ny vecka igen och jag har haft nästan två veckors mini semester, lite halvt semester iaf... och jag börjar faktiskt äntligen komma tillbaka lite känner jag. Jag har hoppet kvar om att kanske orka börja uppdatera här så småningom ;)
 
Vilket fall så var det minst sagt ganska livat när jag kom till hästarna igår, Fonzie sprang runt som en tok, Goodie stod i ett hörn och vävde och Sheeba hittade jag längst in i hagen lite små chockad nästan.... Jag tror hon har försökt ge sig på Goodie genom hagen och helt enkelt fastnat i staketet... Just denhär natten tills igår hade jag stängt av elen då jag visste att min kusin och hennes barn ( de äger markerna där jag fått lov att ha hästarna!) skulle åka tidigt på morgonen på semester och deras små barn brukar springa och leka kring hagarna så jag tänkte att jag avvaktar med att sätta på strömmen tills jag kommer dit sedan när de förmodligen hunnit åka. Tur var väl det nu då kanske med facit i hand! När det står tre stycken mega-drama-queens i hagarna :)
 
Men nu ska jag snart till stallet tänkte jag, Sheeba har joggat ute i skogen lite lätt några dagar eller bara skrittat, förövrigt har hon fått testa på att gå över en riktigt läskig träbro och igenom en kanske 5 meter bred bäck... det var definitivt inte lätt att övertala henne kan jag säga, men vi gjorde det tillslut! ;) Hon blir modigare och modigare lilla tjejen... Men idag ska vi fokusera på massvis med övergångar och tempoväxlingar, dags att börja stärka upp henne rejält nu så vi kan leka fram dendär traven som jag vet finns därinne!
Fonzie ska pussas lite på och Goodie ska som vanligt promeneras, fy vad han börjat falla ur! Usch vad ledsen det gör mig :(
 
Efter mina hästar så ska jag till ridhuset och rida en ponny och en extra storhäst, det ska bli roligt! Ponnyns ägare stannar kvar sedan så tänkte jag sätta mig och hjälpa dom med en lite planering inför hösten, alltid kul att få vara så delaktig! De kommer bli farliga detta paret om några år, vänta och se ;)
 
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >