NYP MIG!
Varje gång jag läser eller bara tänker tillbaka på detta så kryper det fram ett stort leende hos mig och tanken som slår mig varje gång - är detdär verkligen min häst?
 
Som jag har längtat och kämpat för att få en häst som Fonzie, även om vi inte ens är halvvägs än så tror jag han kommer bli min blivande stjärna verkligen! Efter allt så känns det som att vi båda har förtjänat detta, även om ni Fonzie själv har haft ett ganska skönt liv hittills så ;)
 
Vilket fall så har jag och min tränare nu bestämt oss för att satsa mot Championatet, men jag har varit väldigt tydlig att jag vill göra det på mitt sätt och tänka bort helt vad som förväntas och hur andra gör - nu gör vi det så som jag vill :)
 
Vi kommer börja sätta igång Fonzie om ca två veckor igen lite lätt, han kommer stå kvar på sommarbete augusti ut om det går. Men fram tills dess får han gå ute i stor hage och fortsätta vara lite vildhäst helt enkelt ihop med Goodie och Sheeba.
Min tränare kommer komma ut till oss iaf 1 gång i veckan för att göra en liten check nu den första månaden, och sedan siktar vi på ca 1 träningapass till på banan själva och 1 uteritt i veckan. Totalt ska han alltså gå ca 3 pass i veckan, där enda normallånga passet kommer vara uteritten.
Väl tillbaka på ridhuset i september ska vi börja åka runt till grannstall och gårdar för att träna, helst varje gång jag ska rida honom. Ska försöka passa in de när Sylvia är där och har träningar så, för detta är faktiskt det jag är mest nervös över med Fonzie, miljön... Han är oerhört känslig för vart han är och saker runt omkring som hellre tar fokus från hans uppgift, det måste vi alltså träna på!
 
De sista två veckorna innan championatet kommer jag fortfarande rida, men jag kommer trappa ner med allt runtomkring och dämpa det hela lite, för att ha någon ork kvar tills vi åker ner till Flyinge!!
Långt kvar, men jösses vad roligt det ska bli :D
 Camilla

http://camillajarnedal.blogg.se

Lycka till, han är så fin den lilla snyggingen <3

Svar: Tack bästa du! Hoppas du vill komma ner och hejja på oss om jag fixar sovplats?! ;D
JennyM Dressyr


Anonym

Så roligt! Det är en ståtlig gosse du har, lycka till framöver!
//Hästmamman

Svar: Tack så hemskt mycket! :)
JennyM Dressyr


Emelie

Det ska bli såå roligt, spännande och lärorikt 😍


Emelie

Det ska bli såå roligt, spännande och lärorikt 😍

Svar: Ellerhur?! Vad säger du om att eventuellt köra en husvagn ner? Haha :D
JennyM Dressyr


Ellen - tävlingsryttare

http://ellenshorselife.blogg.se/

Asså wow. Han är verkligen så himla fin! Så himla glad för er skull :D

Svar: Tack snälla! Det känns superroligt verkligen, hoppas det räcker hela vägen till att vi faktiskt kommer till start man vet ju aldrig ;)Tack igen för din gulliga kommentar! :D
JennyM Dressyr


Camilla

http://camillajarnedal.blogg.se

ehh JA!!! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?

Tjäna pengar på din blogg
Design av Nora Bååth | Tjäna pengar på din blogg | >